مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران:

نقش زنان در دفاع مقدس مستندسازی شود

سرهنگ پاسدار «سلامی» گفت: زنان در دوران دفاع مقدس نقش برجسته و تاریخی داشتند و باید نقش زنان در دفاع مقدس مستندسازی شود.
کد خبر: ۶۵۶۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۲ - 12March 2024

نقش زنان در دفاع مقدس مستندسازی شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران امروز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین «محمدجواد قائمی» مدیر حوزه علمیه خواهران استان با گرامیداشت یاد شهدای عملیات بدر اظهار داشت: در این عملیات تعداد زیادی از رزمندگان شهید، مجروح و اسیر شدند که باید قدردان فداکاری‌ها و رشادت‌های آن‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه آموزه‌های دفاع مقدس به جامعه ما روحانیت و معنویت می‌دهد و باعث روحیه مجاهدت در جامعه امروز می‌شود، افزود: دشمن در جنگ ترکیبی و نبرد رسانه‌ای اعتقادات و عقاید مردم را مورد هدف قرار داده و باید با الگوگیری از دفاع مقدس و روحیه مجاهدت و ایثار در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم. 

این مسئول با تأکید بر لزوم آشنایی طلبه‌های جوان حوزه‌های علمیه با فرهنگ دفاع مقدس و ارزش‌های ناب معنوی، ادامه داد: مجاهدت امروز حفظ جوانان است.

وی با بیان اینکه امروز منبع و مرجع روایتگری دفاع مقدس باید حوزه‌های علمیه باشند، تصریح کرد: همچنین محافل روایتگری با محوریت مدارس و مساجد و دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۳ برگزار خواهیم کرد تا اهداف دفاع مقدس را به بخش‌های مختلف جامعه تزریق کنیم.

این مسئل با بیان اینکه خون شهدا برای دفاع از انقلاب ریخته شد تا انقلاب اهداف خود را دنبال کند، گفت: اگر فضای ارزشی و انقلابی در جامعه پررنگ شود آسیب‌های اجتماعی کمرنگ‌تر و کمتر خواهد شد.

سرهنگ پاسدار سلامی بیان کرد: استان مازندران استان با فرهنگ با مردم ولایی است و 10 هزار و 400 شهید این استان نماد ایستادگی و مقاومت این مردم است و تلاش کنیم جوان‌ها را از آسیب‌های بی‌شماری که آن‌ها را تهدید می‌کند حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه مدارس و دانشگاه‌های ما باید رنگ و بوی انقلابی داشته باشد، تأکید کرد: نیازمند مساعدت و همکاری از حوزه‌های علمیه با ظرفیت عظیم خواهران طلبه و اساتید هستیم تا در زمینه کار‌های پژوهشی، کارنامه دفاع مقدس و دانشنامه دفاع مقدس به نیت شهدا فعالیت کنند.

این مسئول با بیان اینکه قلم زدن در حوزه دفاع مقدس عین مجاهدت است و این روحیه مجاهدت را باید ترویج کنیم، اذعان داشت: زنان در دوران دفاع مقدس نقش برجسته و تاریخی داشتند و محور ستاد‌های پشتیبانی در محلات بر عهده آن‌ها بود و باید نقش زنان در دفاع مقدس باید مستندسازی شود و آثار جهاد و مقاومت را مثل گنجینه باید ببینیم.

سرهنگ پاسدار سلامی خاطرنشان کرد: اردو‌های بصیرتی با حضور طلبه‌ها و دیدار با خانواده شهدا بصیرت افزا است و باورهایشان را تقویت می‌کند.

وی در پایان تأکید کرد: کارگروه حوزه علمیه در ستاد بزرگداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت باید فعال شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها