پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان به مناسبت روز شهید

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان به مناسبت روز شهید سرهنگ «محسن رشیدی» به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثار گران و روز شهید پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۶۵۶۶۵۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸ - 12March 2024

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان به مناسبت روز شهیدبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از لرستان، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز شهید پیامی صادر کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

شهید، زیباترین شکل از بندگی در پیشگاه حضرت  باریتعالی و سندی بر حقانیت مسیری الهی و مقدس است. سخن از شهید؛ سخن از کسانی است که شجاعانه، آگاهانه و عاشقانه  تا پای جان ایستادگی کردند تا امت اسلام در امنیت و آرامش زیر بار  ظلم و استبداد شانه خم نکند.

امروزانقلاب شکوهمند اسلامی در اوج قدرت و اقتدار است؛ این حرکت رو به جلو، پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف مرهون خون‌های پاک و مطهر شهدای گرانقدری  است که با گذشت، ایثار و فداکاری، خون خویش را در راه رسیدن به عزت، آزادی و استقلال  هدیه کردند.

 شهدای والا مقام که در پیشگاه خدای تبارک و تعالی “عند ربهم یرزقون” اند، رموز عشق و ایثار را در مکتب امام حسین(ع) آموختند، در بین زمینیان گمنام‌ترین و در بین آسمان‌ها آشنا ترین هستند.

در سالروز ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا، به روح بلند همه شهدای راه حق درود می‌فرستیم و با گرامیداشت یاد و نام آنان، این روز را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شریف ایران اسلامی به‌ویژه خانواده‌های معزز  6555 شهید استان لرستان و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم خداوند متعال همه ما را قدردان شهدای گرانقدر قرار دهد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین