دبیر اجرایی ششمین جشنواره روستایی آسمان هشتم:

منتخبان جشنواره «سرود روستایی رضوی» مشخص شدند

دبیر اجرایی ششمین جشنواره روستایی آسمان هشتم از پایان داوری جشنواره سرود روستایی رضوی و اعلام نام منتخبان این دوره خبر داد.
کد خبر: ۶۵۷۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷ - 17March 2024

منتخبان جشنواره «سرود روستایی رضوی» مشخص شدندگروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «ابراهیم زاکری» دبیر اجرایی ششمین جشنواره روستایی آسمان هشتم با بیان اینکه جشنواره سرود روستایی در ۲ بخش پسران و دختران و در ۲ رده سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال برگزار خواهد شد، اظهار داشت: پس از پایان مرحله داوری در رده سنی بالای ۱۵ سال در بخش دختران و پسران، ۶ گروه به مرحله نهایی راه یافتند و همچنین در رده سنی زیر ۱۵ سال بخش دختران و پسران، ۱۲ تیم مجوز حضور در مرحله کشوری را پیدا کردند.

دبیر اجرایی ششمین جشنواره روستایی آسمان هشتم بیان کرد: در مجموع ۱۸ گروه در هرمزگان باهم رقابت خواهند کرد و به گروه‌های برتر جوایز نفیسی تعلق پیدا می‌کند.

زاکری درباره نام تیم‌های پسران در ۲ رده سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال تصریح کرد: در بخش پسران گروه‌های معراج، سقای حسین (ع)، نوای موعود، خانه احسان حاجی آباد، شهید جواد ناصری، آفتاب، نورالقائم، میثاق یزد، حمزه سیدالشهدا (ع) و طریق القدس به مرحله کشوری راه یافتند.

وی درباره نام تیم‌های منتخب دختران خاطر نشان کرد: در بخش دختران نیز تیم‌های شادینه بختیاری، خانه احسان حاجی آباد، دبیرستان هاجر، مدرسه حضرت فاطمه (س)، نورالهدی، کنگ کهن، دختران میثاق و رهروان زینبی در هرمزگان حضور پیدا خواهند کرد.

علی محمد رادمنش با بیان اینکه برنامه اجرایی جشنواره امسال دو بخش است، اظهار کرد: بخش اول برگزاری این آوردگاه هنری همزمان با سایر بخش‌های جشنواره رضوی از ۲۵ فروردین تا پایان اردیبهشت ماه پیش رو است که گروه‌های نمایشی در این ایام در استان‌های خود طبق قرارداد حمایتی که دارند به اجرا خواهند رفت.

وی تصریح کرد: برنامه دوم نیز این است که با هماهنگی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه‌های هنری، شهرداری‌ها و حامیان حقیقی و حقوقی دیگر، در طول سال آثار تولید شده این جشنواره در استان‌های مختلف نیز به اجرا بروند. 

به گفته دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی، علاوه بر این، آثار می‌توانند در استانی غیر از استان خود به اجرا مبادرت ورزند که در این زمینه اول همجواری استانی مطرح است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از استان‌های دیگر نیز در حال بررسی هزینه هستند که ببینند می‌توانند شش یا ۱۲ اثر را برای اجرا در طول سال برای ایام خاص میزبانی کنند، متذکر شد: بر این مبنا در حال رایزنی هستیم که امیدواریم این بخش نیز قابل اجرا شود.

رادمنش با بیان اینکه به نسبت سال گذشته تعداد طرح بیشتری به دبیرخانه ارسال شد، عنوان کرد: سال گذشته حدود ۱۴۷ طرح داشتیم، اما امسال ۱۶۷ طرح به دبیرخانه ارسال شد و گروه‌های حرفه‌ای تری برای حضور در این جشنواره مشتاق بودند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه گروه‌های تئاتر خیابانی حمایت‌های اجرایی و بحث دریافت بلیت ندارند، وقتی از آن‌ها حمایت مشخصی انجام شود این گروه‌ها مشتاق‌تر می‌شوند تا کار حرفه‌ای خود را به اجرا برسانند.

به اذعان رادمنش، با توجه به اینکه تئاتر خیابانی ایران پیشینه مناسبی داشته و در دوره انقلاب اسلامی نیز رشد ویژه‌ای کرده، اکثر استان‌ها چه به صورت آکادمیک و تحصیلی و چه به صورت تجربی به پختگی‌هایی رسیدند که آثار درخور و شایسته‌ای را تولید کنند.

به زعم دبیر سومین جشنواره ملی تئاترخیابانی، استقبال و شور و حال ویژه‌ای در بخش‌های مختلف دیده می‌شود که به نسبت سال‌های گذشته پررنگ‌تر است که این تفاوت در نشست‌هایی که با مدیران و دبیران برگزار می‌شود نیز مشهود است.

رادمنش در پایان سخنانش با بیان اینکه امسال همچنین درخواست‌های استان‌ها از طرف هنرمندان و نیز مسئولان بیشتر است، این مهم را نشان دهنده‌ی رشد جشنواره دانست و گفت: مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها در برخی موارد جشنواره پیگیر بودند که آثاری از استان شان حضور داشته باشد یا هنرمند خود را برای شرکت حمایت می‌کردند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار