اذعان وزیر خارجه آمریکا: کل جمعیت غزه با ناامنی حاد غذایی مواجه است

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا که کشورش در جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه از این رژیم حمایت همه جانبه کرده است، اذعان کرد که همه مردم غزه با ناامنی حاد غذایی مواجه هستند.
کد خبر: ۶۵۷۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۱ - 19March 2024

اذعان وزیر خارجه آمریکا: کل جمعیت غزه با ناامنی حاد غذایی مواجه استبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه دولت جو بایدن روز سه‌شنبه به وقت محلی در یک کنفرانس خبری در فیلیپین گفت که کل جمعیت نوار غزه که حدود ۲.۳ میلیون نفر را شامل می‌شود در حال حاضر با «سطوح شدیدی از ناامنی حاد غذایی» مواجه هستند.

اظهارات بلینکن در آستانه سفر به خاورمیانه، این بار به عربستان سعودی و مصر، برای گفتگو درباره تلاش‌ها به منظور تضمین آتش‌بس موقت در غزه و افزایش ارسال کمک‌ها بیان شد.

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: «بر اساس دقیق‌ترین مقیاس‌ها ۱۰۰ درصد جمعیت در غزه با سطوح شدیدی از ناامنی حاد غذایی مواجه هستند.»

وی گفت: این برای اولین بار است که کل جمعیت یک منطقه اینگونه طبقه بندی می‌شوند.

وزیر خارجه دولت بایدن همچنین تاکید کرد: اولویت دادن به کمک رسانی به افراد نیازمند کاملا برعهده اسرائیل است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ۱۸ مارس ۲۰۲۴ برابر با ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ اعلام کرد: «آخرین گزارش در مورد ناامنی غذایی در غزه یک کیفرخواست وحشتناک از شرایط واقعی مردم غیرنظامی این منطقه است.»

به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل در جمع خبرنگاران افزود: کارشناسان برجسته جهان در زمینه ناامنی غذایی به وضوح اعلام کرده اند که قحطی در بخش شمالی غزه قریب الوقوع است.

دبیرکل سازمان ملل گفت: بیش از نیمی از فلسطینیان غزه یعنی ۱.۱ میلیون نفر، ذخایر غذایی خود را به طور کامل تمام کرده اند و با گرسنگی فاجعه باری مواجه هستند. فلسطینیان در غزه سطوح وحشتناکی از گرسنگی و رنج را تحمل می‌کنند.

او تاکید کرد: این بالاترین تعداد افراد گرسنه به شکل فجعه بار است که تاکنون توسط سیستم امنیت غذایی یکپارچه ثبت کرده است. این یک فاجعه کاملاً ساخته دست بشر است و این گزارش روشن می‌کند که می‌توان آن را متوقف کرد. گزارش امروز نیاز به آتش بس فوری بشردوستانه را نشان می‌دهد.

 سازمان ملل متحد در گزارشی در مورد امنیت غذایی غزه هشدار داد که نیمی از ساکنان غزه گرسنگی "فاجعه بار" را تجربه می‌کنند و پیش بینی می‌شود که اگر فورا شرایط تغییر نکند قحطی تا ماه مه میلادی شمال این منطقه را تحت تاثیر خود قرار دهد.

«سیندی مک کین»، رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) گفت: مردم غزه در حال مرگ به دلیل گرسنگی هستند. سرعت گسترش این بحران گرسنگی و سوءتغذیه ساخته دست بشر در غزه، وحشتناک است.

بث بچدول، معاون مدیر کل سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) گفت: «۵۰ درصد از کل جمعیت غزه در سطوح فاجعه بار و نزدیک به قحطی هستند که این امر، بی سابقه است.»

طبق گزارش برنامه جهانی غذا، حدود ۱.۱ میلیون نفر در غزه"با گرسنگی فاجعه بار مبارزه می‌کنند.» بر اساس داده‌های طرح یکپارچه امنیت غذایی (IPC) این بالاترین تعداد افرادی است که تاکنون با گرسنگی فاجعه‌بار مواجه شده‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

انتهای پیام/241

نظر شما
پربیننده ها