به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، سرهنگ پاسدار «حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان در حاشیه تقدیر از برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره ملی شعر دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه «شعر» در فرهنگ ایرانی با وجود همه تحولات در عرصههای اجتماعی و فرهنگی در عصر تکنولوژی، شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، هیچوقت کهنه نشده و اثر خود را از دست نداده است.
وی شعر را باعث غرور ملی و وحدت ایرانیان و مسلمانان جهان در ادوار تاریخی دانست و بیان کرد: شعر با هویت دینی ما پیوند ناگسستنی دارد و لذا بخشی از هویت دینی این سرزمین را مدیون شاعران هستیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت شعر، تئاتر، کتاب و آثار هنری دفاع مقدس گامی موثر در جهت جهاد تبیین است خاطرنشان کرد: جهاد تبیین پادزهری در برابر توطئهها و نقشههای دشمنان در جنگ ترکیبی است و نقش شعر در برانگیختن معارف الهی و دینی و هویت ملی ملتها به ویژه در ترویج فرهنگ ایثار و روحیه مقاومت بسیار موثر است.
حبیبی با اشاره به تاثیرگذاری آثار هنری دفاع مقدس تصریح کرد: آن دوران یک مقطع مشعشع و نورانی پایداری و فرهنگ ایستادگی و مقاومت را برای جهانیان نمایان کرد.
وی با تاکید بر نقش شعر حماسی در دوران دفاع مقدس اضافه کرد: جریان مقاومت ما باید توسط شاعران در کشورهای مختلف نشر داده شود چراکه زبان فارسی زبان شعر است و اگر این هویت فرهنگی نبود حتی انقلاب ما به رهبری امام راحل به پیروزی نمیرسید.
گفتنی است در بیست و پنجمین جشنواره شعر دفاع مقدس در استان گیلان، سجاد حقیقتشناس برگزیده اول در بخش عمومی، سونیا پوردولتی برگزیده دوم در بخش عمومی، ایلیا صفدری برگزیده سوم در بخش عمومی، امین معتمد برگزیده بخش طوفانالاقصی شد و بهرام مژدهی و زلیخا بنیایمان نیز بهعنوان برگزیدگان این جشنواره تقدیر شدند.
همچنین در بیست و پنجمین جشنواره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت، حنانه علیاکبری برگزیده دوم در بخش زنان شد.
مسئولیت دبیر علمی جشنواره استانی نیز بر عهده رضا نیکوکار و مرتضی عابدپور و رسول شریفی و رقیه آزادنیا نیز از داوران جشنواره استانی بودند.
انتهای پیام/