منتشر شد؛

نشریه «پنجره» با گفت‌وگویی اختصاصی با برادر شیخ نمر

پنجره در این شماره با گفت‌وگویی اختصاصی با محمدنمر برادر شهید شیخ نمر به واکاوی اعدام آیت الله نمر و پیامدهای آن بر اوضاع منطقه پرداخته است.
کد خبر: ۶۵۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱ - 10January 2016

نشریه «پنجره» با گفت‌وگویی اختصاصی با برادر شیخ نمر

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس شماره 254هفته نامه پنجره به مدیر مسئولی  امین توکلیزاده  و سردبیری سید محمد صادق کاظمی  در 81صفحه و در 7 بخش مجله خبری، باشگاه اهل قلم، باشگاه ترجمه، سیاست، سیاست خارجی، اندیشه و پنجره مثبت منتشر شد.

این شماره از نشریه پنجره با مقاله ای از دکتر علیرضا زاکانی " از سراب تا واقعیت"، سیدمحمدروحانی، ضامن علی حبیبی، حجت الاسلام دکتر احمد حسین شریفی، سعید صدرائیان همراه است.

عکس العمل سریع حزب الله، کمدی اردوغان، وحدت حتی در تاکتیک، شیخ شهید، نقد ناصحانه و پویشی تازه برای پیامبر مهربانی و ... برخی از مهمترین عناوین شماره دو هفته نامه پنجره می باشد.

پنجره در این شماره با گفتوگویی اختصاصی با محمدنمر برادر شهید شیخ نمر به واکاوی اعدام آیت الله نمر و پیامدهای آن بر اوضاع منطقه پرداخته است.

علاقه مندان می توانند جهت تهیه این هفته نامه به کیوسک های مطبوعاتی مراجعه و یا با شماره 66426849 و 66946024 در تهران تماس حاصل نمایند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار