تجمع شبانه لرستانی‌ها در محکومیت حمله اسرائیل

تجمع شبانه لرستانی‌ها در محکومیت حمله اسرائیل مردم لرستان با تجمعی شبانه حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند.
کد خبر: ۶۵۹۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲ - 02April 2024

تجمع شبانه لرستانی‌ها در محکومیت حمله اسرائیلبه گزارش  دفاع‌پرس‌  از  لرستان، مردم لرستان شامگاه دوشنبه حملۀ تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و به شهادت رساندن سردار زاهدی، از فرماندهان سپاه قدس، و جمعی از هم قطارانش را محکوم کردند.

تعدادی از تجمع‌کنندگان پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله لبنان و فلسطین را شبانه به اهتزاز درآوردند و حمایت از مردم فلسطین و رهایی قدس شریف را با مشت‌های گره‌کرده فریاد زدند.

مردم خرم‌آباد نیز در واکنشی اعتراضی در میدان شهدا تجمع کردند و شعارهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر رژیم کودک‌کش را علیه جنایت رژیم صهیونیستی سردادند.

رژیم صهیونیستی با استفاده از جنگنده‌های اف 35 شامگاه دوشنبه به ساختمان کنسولگری و محل اقامت سفیر ایران در سوریه حمله کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین