به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «عادل مهری» مدیرکل دفتر دانشپژوهان و نخبگان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه در این نشست راهکارهای اجرایی سند راهبردی کشور در امور نخبگان پیگیری شد، اظهار داشت: این سند بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری تهیه و ابلاغ شده و یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان پیگیری اجرای این سند در دستگاههای مختلف است که بر اساس آن وظایفی به هر دستگاه سپرده شده است.
وی ادامه داد: در این سند راهبردی وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت تعامل، شناسایی و جذب نخبگان مشخص شده و همچنین بر اساس بند (ث) ماده ۶۴ قانون ششم توسعه وظایف بنیاد شهید در قبال نخبگان کشور مشخص شده که هر ساله باید گزارشی را در این رابطه ارائه دهد.
مهری بیان کرد: در این نشست که با حضور کوه فلاح، دستیار ویژه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، افشارفر، مدیرکل دفتر اجرای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و کارشناسان مربوطه برگزار شد، در خصوص نحوه اجرای این سند راهبردی در بنیاد شهید جهت هم افزایی اقدامات و نیز جذب هرچه بهتر نخبگان و ارائه تسهیلات و حمایت به نخبگان تصمیم گیری شد.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و نخبگان شاهد و ایثارگر افزود: بر اساس برنامهریزیها مقرر شد تا در جلسات مختلف این سند راهبردی برای مدیران ستادی و استانی بنیاد شهید و امورایثارگران تبیین شود تا بتوانند در راستای اجرای این سند و فرمایشات مقام معظم رهبری قدمهای خوبی بردارند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین پیشبینی شد که به قید فوریت یک جلسه مشترک با حضور معاونت علمی و رییس بنیاد ملی نخبگان و ریاست عالی بنیاد شهید و نیز نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شود تا در راستای اجرای سند اتخاذ تصمیم مناسب صورت گیرد.
مهری در خصوص نحوه تعریف و اقدامات مشترک تاکید کرد: امیدواریم تا در سال ۱۴۰۳ بتوانیم با استفاده از ادبیاتی که در بنیاد ملی نخبگان کشور تعریف شده، برای شناسایی، جذب و حمایت از نخبگان ایثارگر تلاش کنیم و همچنین در راستای جذب و معرفی ظرفیتهای خوب نخبگان کشور جهت استفاده در بنیاد شهید و یا دولت سیزدهم قدمهای مثبتی برداریم تا از ظرفیتهای این عزیزان بهرهمند شویم.
انتهای پیام/ 112