با اجرای محمد دلاوری؛

دوربین «بی‌واسطه» برای اولین بار وارد پارچین شد

دوربین «بی‌واسطه» برای اولین بار وارد پارچین شد قسمت اول برنامه «بی‌واسطه» با اجرای محمد دلاوری با موضوع ساخت اسحله و توان قدرت نظامی ایران امشب شنبه ۲۵ فروردین از شبکه یک سیما پخش می‌شود.
کد خبر: ۶۶۱۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸ - 13April 2024

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، قسمت اول برنامه «بی‌واسطه» با اجرای محمد دلاوری با موضوع ساخت اسحله و توان قدرت نظامی ایران امشب شنبه ۲۵ فروردین ساعت ۱۹ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

قسمت اول این برنامه با ورود به کارخانه اسلحه سازی پارچین و مراحل ساخت اسلحه در کشور و همچنین صادرات وزارت دفاع و توان قدرت نظامی ایران در سال‌های اخیر، قدرت موشکی، پهبادی و... می‌پردازد.

فصل دوم برنامه تلویزیونی «بی واسطه» به تهیه کنندگی و کارگردانی سید محمدعلی صدری‌نیا روز‌های زوج ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.  

فصل اول این برنامه در ۲۶ قسمت از شبکه یک سیما پخش شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

دوربین «بی‌واسطه» برای اولین بار وارد پارچین شد

برنامه «بی‌واسطه» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است و مجری طرح این برنامه بر عهده استودیو بیست و دو است.

ای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین