به گزارش
دفاعپرس از فارس، «حامد تقوایی» معاون فرهنگی دانشگاه شیراز امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، از سوی ادارهکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان، به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شده است، گفت: این جشنواره که ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر و سایر دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور ترتیب یافته، از دیماه ۱۴۰۲ آغاز شده است و تا اردیبهشتماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: این جشنواره در دو بخش قرآنی و معارفی (ویژه تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر با هر درجه ایثارگری و در سطح تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهی) و در بخشهای هنری و ادبی برگزار شده است که همه دانشجویان در کنار دانشجویان شاهد و ایثارگر در موضوعات اعلامی تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شرکت کردهاند.
دبیرکل دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی از اقبال دانشگاهیان در این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار به بخش هنری و ادبی جشنواره که در رشتههای داستان کوتاه و شعر، تصویرسازی، خوشنویسی، طراحی پوستر، طراحی و نقاشی و عکاسی ترتیب یافته است تا ۱۵ فروردینماه اعلام شده بود که هماکنون به اتمام رسیده و وارد مرحله داوری شده است.
تقوایی افزود: مهلت ارسال آثار به بخش قرآنی و معارفی جشنواره، ویژه تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز تا ۲۴ فروردینماه اعلام شده که پس از اتمام، داوری آن آغاز خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه شیراز تصریح کرد: در این مدت، بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در بخشهای مختلف جشنواره شرکت کردهاند و نزدیک به سه هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی یادآور شد: هدف از برگزاری این جشنواره تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاهها، توانمندسازی دانشجویان و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای آنان برای تولید محتوای باکیفیت در حوزه ایثار و شهادت، ایجاد و تعمیق ارتباط صمیمانه بین دانشجویان، متبلور کردن توانمندی و ایجاد نشاط است.
تقوایی ادامه داد: از دیگر اهداف و چشمانداز برگزاری این جشنواره میتوان به فراهمآوردن زمینهای برای انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسانساز الهی و مفاهیم تعالیبخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت و فرهنگ ایثار و شهادت در محیط دانشگاهی اشاره کرد.
بهگفته دبیرکل جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، ترویج فرهنگ معنوی قرآنی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انعکاس از طریق فضای مجازی، ترویج فرهنگ هنری دانشجویان شاهد و ایثارگر، ارج نهادن به فعالیتهای هنری منبعث از قرآن (منش اشراقی شهید آوینی)، بهرهگیری از زبان هنر برای انتقال مفاهیم والای قرآنی و معارف اهل بیت (ع) به جامعه، گسترش و تعمیق شناخت دانشجویان از مفاهیم و الگوهای دینی، بزرگان و علمای اسلام از محورهای مهم و مورد تأکید برگزاری این جشنواره است.
انتهای پیام/