گروه بینالملل دفاعپرس: در شرایطی یکصد و نود و چهارمین روز جنگ غزه را سپری میکنیم که شکستها و ناکامیهای رژیم صهیونیستی در جنگ غزه همچنان ادامه دارد و نظامیان این رژیم اشغالگر و نامشروع هر روز بیشتر از دیروز در باتلاق این جنگ فرو میروند و کشتار مردم غزه و نسکلکشی فلسطینیها تنها دستاورد ارتش متجاوز و کودککش رژیم صهیونیستی است.
بنابراین، ارتش رژیم صهیونیستی بعد از عدم دستیابی به اهداف و برنامههای از پیش تعیین شده خود و با فرسایشی شدن هرچه بیشتر این جنگ، بمباران نوار غزه را تشدید کرده و چند روزی است که اقدام به هدف قرار دادن اردوگاههای آوارگان فلسطینی نیز میکند.
آمار شهدا و مجروحان غزه با سرعت بیشتری در حال افزایش است، به صورتی که تعداد شهدا در حال رسیدن به عدد ۳۴ هزار نفر و تعداد مجروحان نیز از رقم ۷۶ هزار نفر عبور کرده است.
بر اساس اخبار و گزارشهای دریافتی ارتش رژیم صهیونیستی در چند روز اخیر اقدام به بمباران اردوگاههای «المغازی»، «النصیرات»، «الجدید» در باریکه غزه و همچنین اردوگاه «یبنا» در مرکز شهر رفح کرده که در جریان این حملات و بمبارانها تا کنون تعداد زیادی از مردم به شهادت رسیده و یا به شدت مجروح شدهاند که شمار زیادی از آنها زنان و کودکان هستند.
از طرف دیگر شهر خانیونس نیز از حملات ارتش رژیم صهیونیستی درامان نمانده است و در روزهای اخیر شاهد حملات شدید و بمبارانهای گسترده این شهر توسط هواپیماهای جنگنده رژیم صهیونیستی بوده و هستیم. ضمن اینکه بر اساس گزارشهای دریافتی از شاهدان حاضر در محل، شهرک «الامل» در خانیونس تحت گستردهترین و شدیدترین حملات رژیم صهیونیستی قرار دارد، به صورتی که تا امروز چندین شهید و تعدادی زیادی از مردم آن مجرح شدند.
اما موضوع خطرناک و بحرانی در جریان جنگ غزه تداوم بحران مواد غذایی، اقلام دارویی و سوخت است. با توجه به محاصره بیش از شش ماهه این باریکه مردم آن مدتهاست که با کمبود شدید مواد غذایی روبرو هستند و اقشار آسیب پذیری همچون کودکان و زنان با وضعیت بسیار ناگواری دست به گریبان هستند.
مسئله دیگری که بهعنوان بحرانی لاینحل برای رژیم صهیونیستی مطرح است، وضعیت اسرای اسرائیلی است که در زندانهای حماس قرار دارند. در واقع عدم موفقیت رژیم صهیونیستی در موضوع اسرای اسرائیلی به چالشی جدی برای نتانیاهو و کابینه او تبدیل شده و از این رو دولت اسرائیل به شدت دنبال حل و فضل ماجرای اسرای خود است.
این درحالی است که گروه حماس فقط در صورتی با تبادل اسرا موافقت خواهد کرد که رژیم صهیونیستی هم با آتشبس دائمی موافقت کند. ضمن اینکه حماس سه شرط «آتشبس دائمی، خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی از جنوب به شمال نوار غزه» را برای آغاز گفتوگوها با رژیم صهیونیستی برای مبادله اسرا مطرح کرده که رژیم صهیونیستی هنوز آن را نپذیرفته است.
اما از آنجایی که تجاوزگری، ظلم و ستم رژیم صهیونیستی در حق مردم فلسطین پایان ندارد، حمله نظامی و لشکرکشی به شهر رفح را در دستور کار خودشان قرار دادند، تا بلکه از این مسیر گروه حماس را تحت فشار قرار داده تا از سه شرط خود عقبنشینی کرده و تن به توافق برای تبادل اسرای اسرائیلی با رژیم صهیونیستی بدهد.
موضوع دیگر اینکه هدف رژیم صهیونیستی از تداوم جنگ غزه و برنامهریزی برای حمله نظامی به شهر رفح در اختیار گرفتن کنترل غزه و رفح و اداره آن در زمان پس از پایان این جنگ است. ضمن اینکه در جریان حملات و بمباران خود نیم نگاهی هم به از بین بردن و نابود کردن حماس نیز دارند. اما آنها غافل از این نکته مهم هستند که حماس یک مکتب است و نه فقط یک گروه نظامی و با توجه به اقبالی که مردم غزه به آن دارند، از بین رفتنی نیست.
در پایان نباید از نقش جامعه بینالملل، آمریکا و کشورهای حامی و پشتیبان رژیم صهیونیستی در ادامهدار بودن جنگ غزه و تداوم کشتار و نسلکشی مردم غزه و فلسطینیان غافل شد. چرا که اگر نبود حمایتهای بیقید و شرط و نامحدود آنها از این رژیم اشغالگر و نامشروع، هیچکدام از جنایاتی که تا امروز روی داده است رخ میداد.
انتهای پیام/ ۱۳۴