به گزارش فرهنگ و هنر دفاع پرس «احمد رمضانزاده» کارگردان «حکایت عاشقی» در اکران مردمی این فیلم در سینما «بهمن» سنندج و با توجه به سانس فوقالعاده آن گفت: در شورای صنفی اکران، در زمینه مخاطب شناسی و اولویت اکران فیلمها در شهرها و استانهای مختلف کشور فکر مناسب، انصاف و عدالتی وجود ندارد.
«احمد رمضانزاده» کارگردان «حکایت عاشقی» گفت: حدود یک ماه است که در مورد مخاطب شناسی در اکران در سینمای ایران به دفعات صحبت کردم ولی کسی به سخنان ما گوش نداد، هم اکنون که «حکایت عاشقی» در سنندج اکران است در عرض یک هفته به سانس فوقالعاده رسیده است و این نشان از تخصصینبودن بخش اکران فیلمها در ایران و شناخت نداشتن از مخاطب در شهرها و استانهای مختلف کشور است.
وی افزود: «حکایت عاشقی» که اکثر بازیگران آن از هنرمندان استانهای کردستان و کرمانشاه و نیز اقلیم کردستان عراق هستند؛ بعد از گذشت سه هفته از اکران سراسری آن به سختی و با تلاش فراوان به شهر سنندج رسید و اینگونه اکران فیلمها نشاندهنده این است که در شورای صنفی اکران، در زمینه مخاطب شناسی و اولویت اکران فیلمها در شهرها و استانهای مختلف کشور فکر مناسب، انصاف و عدالتی وجود ندارد.
رمضانزاده در ادامه تصریح کرد: سانس فوقالعاده «حکایت عاشقی» در سینما بهمن سنندج، برای ما خیلی خوشحال کننده بود؛ چون این استقبال، نشان از مردم با فرهنگ و هنردوست استان کردستان دارد. ما در تهران در رسانهها و جاهای دیگر به دفعات اعلام کردیم که این فیلم همزمان با تهران، بایستی در شهرهای کُردنشین کشور اکران شود؛ چون موضوع آن با فرهنگ و تاریخ کُردها عجین است و سانس فوقالعاده «حکایت عاشقی» در سنندج نشان داد که حرف ما صحیح است.
کارگردان «حکایت عاشقی» با اشاره به اکران این فیلم در استان کرمانشاه گفت: هم اکنون تعدادی از مردم کرمانشاه که در اینجا مشغول به کار و تحصیلند از من سؤال میکردند که؛ «حکایت عاشقی» چه وقتی در کرمانشاه اکران میشود؟ درواقع هم اکنون خودم هم نمیدانم چه وقتی فیلم را در کرمانشاه اکران کردند و به چه دلیلی آن را از پرده پایین کشیدند و حتی مردم کرمانشاه، «حسین بشتام» بازیگر این فیلم و حتی خواهرم با خانوادهاش نیز فرصت نکردند که به تماشای «حکایت عاشقی» در سینماهای کرمانشاه بنشینند.