به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایدههایی که در صورت پشتیبانی سازمانهای فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم نمودند.
حضرت امام خامنهای در حاشیه این گزارش مرقوم فرمودهاند: «از تلاشها و نوآوریهای این جوانان عزیز تشکر کنید.»
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب اسلامی، هفته گذشته طی تماس تلفنی مهندس حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.
مهندس محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهید آوردند...» را اطلاع رسانی کرده بود.
رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی یاد کردند.
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.
اینک با گذشت پانزده سال از تاسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه همبازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راهیار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/ ۱۲۱