به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی در کارگاه آموزشی ویژه توانمندسازی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت که امروز در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سالها است که دفاع مقدس و مقاومت را راهبرد قطعی نظام مقدس اسلامی میدانند بر همین اساس ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس و مقاومت مبتنی بر این سیاست کلی و راهبرد قطعی انقلاب اسلامی و نظام مقدس اسلامی است.
وی افزود: در دنیای پر از چالشها و تنشها، راهبرد انتخابی انقلاب اسلامی، ایستادگی و جهاد است و به عنوان خطمشی ثابت و اصولی دنبال میشود و تا ظلم و ظالم است، این پایمردی ادامه دارد، البته امروز این راهبرد از سوی مستضعفین عالم پذیرفته شده و دنبال میشود. این موضوع مبنایی باید با صد زبان برای دانشجو تبیین شود تا به این حقیقت پی ببرد که جمهوری اسلامی به دنبال جنگطلبی و ستیزهجویی نبوده و نیست اما در مقابل زیادهخواهیهای نظام سلطه میایستد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با تاکید بر اینکه اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت به صورت مستمر باید به تبیین علت تداوم مقاومت از سوی جمهوری اسلامی بپردازند، تصریح کرد: دفاع مقدس ذو ابعاد است؛ بر همین اساس تنها جنبه نظامی آن مورد نظر نیست بلکه جهاد در عرصههای مختلف را در بر میگیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: دامنه دفاع مقدس همه شئون زندگی را در بر میگیرد و محدود به آن هشت سال نیست، بلکه آن دوران پر افتخار قطعه پرفروغی است که هشت سال دفاع مقدس قله این ایستادگی محسوب میشود که پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت با اعتقاد راسخ به این حقیقت ایمان دارند.
سردار یوسفعلیزاده در ادامه با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگزاران حج گفت: ایشان در سخنرانی اخیر خود وحدت و برائت از مشرکین را دو راهبرد اصلی حج امسال تعیین کردند که این دو راهبرد قطعا از مسیر جهاد نظامی نمیگذرد بلکه نیازمند جهاد تبیین و همچنین جهاد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است.
وی تاکید کرد: یکی از عرصههایی که در پیوند مستحکم نسل دفاع مقدس و جوانان باید به آن پرداخته شود این است که ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت فراموش و یا دچار تحریف نشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی رمز موفقیت اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت را در ارائه این درس، در برقراری ارتباط صمیمی با دانشجو، تبیین حقایق دفاع مقدس و علت کینهتوزی دشمنان علیه جمهوری اسلامی، بیان پیشنیه دفاع مقدس و ایثارگری توسط اساتید و رفع این دغدغه که سخن دانشجو چگونه شنیده، فهمیده و پذیرفته میشود، دانست.
انتهای پیام/