آموزش زبان انگلیسی با اکران فیلم‌های جشنواره عمار

زبان‌آموزان یک موسسه آموزشی، پس از اکران فیلم «اشک مادر»، آن را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و دوبله شده ی این اثر را به ستاد اکران مردمی جشنواره عمار اهدا کردند.
کد خبر: ۶۶۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴ - 18January 2016

آموزش زبان انگلیسی با اکران فیلم‌های جشنواره عمار

به گزارش فرهنگ و هنر دفاع پرس، به همت مدیریت موسسه آموزشی اندیشمندان جوان سپنتا، در اقدامی خلاقانه، زبان آموزان این مرکز، پس از اکران فیلم «اشک مادر»، آن را به زبان انگلیسی ترجمه کردند.

فاطمه شیرازنژاد، اکران کننده فیلمهای جشنواره عمار در کرج با اعلام این خبر گفت: پس از ترجمه فیلم و رفع اشکالات آن با کمک مسئولین موسسه، این مجموعه ترجمهها با کمک بخش انفورماتیک مرکز، به صورت زیرنویس درآمد و پوستر و طرح انگلیسی برای لوح فشرده فیلم هم تهیه شد.

وی در پایان ضمن تشکر از سازنده اثر ارزشی «اشک مادر» بیان کرد: دوبله انگلیسی این اثر را از طرف مجموعه اندیشمندان جوان سپنتا به ستاد عمار اهدا کردیم و امیدواریم که در بخش بینالملل جشنواره عمار از اینگونه آثار استفاده شود.

گفتنی است «اشک مادر» به کارگردانی موسی خانزادهپور، روایتگر داستان مادر شهیدی است که برخی از حوادث فتنه 88 او را به یاد خاطرات قدیمی میاندازد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار