به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از فارس، یادواره شهید «مصطفی بهمنی» همزمان با ایام سالروز آزادسازی خرمشهر در شهرستان لامرد با حضور یادگران دفاع مقدس و رزمندگان برگزار شد.
«علی اکبر غفاری» از راویان ۸ سال دفاع مقدس و همرزم شهید مصطفی بهمنی اظهار داشت: از صدر اسلام تا امروز تقابل بین حق و باطل ادامه بوده است و گاهی در دفاع مقدس، گاهی در ترور، گاهی در تکفیر، گاهی در تهدید، گاهی در تحریم، و گاهی در تحریف، که این تقابل همیشه وجود دارد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت تصریح کرد: شهید جمهورمان به تبعیت از مادرش فاطمه زهرا سلام الله علیها، چون تعبد، بندگی، اطاعت و ولایت پذیری از امام جامعه داشت امروز به این جایگاه از کمال رسید و در تاریخ جاودانه شد.
غفاری با بیان این مطلب که او در برابر بسیاری از تهمتها و دروغها صبر کرد و در میدان عمل و خدمت به مردم، پاسخ بی مهریها را داد تصریح کرد: خرداد ماه سال ۱۳۶۰ اولین گروه ۲۹ نفره از بسیج لامرد به مناطق عملیاتی اعزام شدیم، که جمعی از دانش آموزان مدارس شهید اندرزگو و شهید بهشتی هم جزء این گروه بود.
این یادگار دفاع مقدس بیان کرد: در طول ۸ سال دفاع مقدس، ۸ نفر از این جمع به شهادت رسیدند که پاسدار شهید مصطفی بهمنی در عملیات الی بیت المقدس (آزاد سازی خرمشهر) در ۲خرداد ۱۳۶۱ به درجه رفیع شهادت نائل آمد. در زمان جنگ اولین نقطهای که رفتیم و استقرار پیدا کردیم «سومار» بود، منطقهای گرم و خشک، که تا بغداد پایتخت عراق، کمتر از ۱۰۰ کیلومتر فاصله داشت و این منطقه خیلی حساسی بود.
وی در ادامه خاطره خود گفت: شب استراحت کردیم و صبح ما را به خط پدافندی حرکت دادند منطقهای با نام «پل سه دهانه»، پلی که بر روی رودخانه فصلی کوچکی زده بودند.
غفاری ادامه داد: به اتفاق شهیدان حاج علی نوری، سید حسین هاشمی، احمد غلامی، مصطفی بهمنی، حسن صفری، مصطفی صفایی، علی نعیمی، هادی ابراهیمی و... در آن منطقه استقرار گرفتیم و توسط فرمانده خط توجیه و آشنایی اولیه صورت گرفت. آنجا خط پدافندی جدید بود و، چون رودخانه زیاد حاشیه داشت، باید برای خودمان در دل کوه سنگر ایجاد میکردیم. نگاهی به یکدیگر انداختیم و فکری کردیم و به پیشنهاد سردار شهید حاج علی نوری قرار شد اول سنگر بزرگی برای اقامه نماز ایجاد کنیم و نماز بخوانیم. همه با هم با بیل و کلنگهای انفرادی به جان کوه افتادیم تا با احداث نمازخانه و اقامه نماز جماعت، جان بگیریم. حاج علی! امام جماعت ما شد و اولین نماز را اقامه کردیم.
همرزم شهید بهمنی با بیان اینکه امروز پس از چهار دهه هنوز آن نماز خانه و سنگر در دل ارتفاعات سومار، میهمان زائرین کربلای ایران است، گفت: از نقاط دیگری که در همین اعزام به اتفاق شهید بهمنی و همرزمان رفتیم نقطهای به نام «کوره سیاه» بود. اسمی خیلی عجیب! منطقهای صعب العبور، جان فرسا، چهار ساعت پیاده روی داشت و دو ساعت با قاطر. هیچ پشتیبانی و تدارکاتی نداشتیم. آب و غذا و کنسرو و نان برای یک هفته که مستقر بودیم باید با خود میبردیم. هر نفر یک دَبّه ۲۰ لیتری آب باید این مسیر را حمل میکرد، غیر از آذوقه و تجهیزات دیگر.آنجا که بودیم هم شرایط سخت و اگر به کسالت یا مریضی مبتلا میشدیم کسی نبود که به دادمان برسد، باید خود درمانی میکردیم. شهید بهمنیها در شرایط اینچنینی ایستادند تا ما امروز شاهد ایران قوی باشیم و استکبار جهانی از این اقتداری که مدیون خون شهدا هستیم بر خود بلرزد.
این یادگار هشت سال دفاع مقدس با توجه به شهادت رئیس جمهور کشورمان عنوان کرد: ما در جبهه و در فاصله قریب ۴ ماه دو بار رأی دادیم. در مسیر رفتن به جبهه بودیم که سید ابوالحسن بنی صدر از ریاست جمهوری عزل شد. پس از چند وقت آیت اللّه بهشتی و یارانشان را ترور کردند و در منطقه «پل سه دهانه» بودیم که صندوق رأی آوردند و به آقای رجایی رأی دادیم. مدتی بعد در مهرماه و پس از ترور و شهادت شهیدان رجایی و باهنر دوباره صندوق رأی گیری آوردند در جبهه به آیت الله خامنهای حفظه الله رأی دادیم؛ و به قول حضرت آقا، انقلاب ما صاحب دارد و خللی در روند پیشرفت کشور و به فضل خدا خدمت به مردم پیش نخواهد آمد.
انتهای پیام/