تصویر درست از واقعیت‌های مهاجران ایرانی در مستند «باتلاق وان»

فیلم مستند داستانی «باتلاق وان» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و کارگردانی مهدی گلستانیان جمعه از شبکه مستند پخش می‌شود.
کد خبر: ۶۷۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲ - 22January 2016

تصویر درست از واقعیت‌های مهاجران ایرانی در مستند «باتلاق وان»

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «باتلاق وان» محصول شبکه مستند سیما با نقشآفرینی رز رضوی، نگاهی اجتماعی به مهاجرتهای غیرقانونی افراد دارد؛ کسانی که به خیال زندگی بهتر، بیهدف تصمیم به مهاجرت از ایران میگیرند و به صورت غیرقانونی از خطرناکترین مسیرهای سرنوشت میگذرند تا به بهشت خیالیشان برسند، اما در پایان ماجرا مجبور به زندگی در ترکیه میشوند.

قصه اصلی داستان فیلم در شهر «وان» ترکیه و بقیه داستان در چند شهر ساحلى این کشور اتفاق میافتد و فیلم به صورت مستند داستانی روایت میشود.

گلستانیان به مدت هشت ماه در شهرهای مختلف ترکیه مشغول تحقیق در ارتباط با مهاجرتهای غیرقانونی و عواقب این معضل و انتخاب لوکیشنهای کار بوده است.

مستند «باتلاق وان» جمعه دوم بهمن ساعت 14 از شبکه مستند سیما روی آنتن میرود. این مستند جمعه نهم بهمن ساعت 22 بازپخش میشود.

نظر شما
پربیننده ها