به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، «اصغر حاجیزاده» مسئول تغذیه و تدارکات ستاد مکه در گفتوگویی جزئیات وعدههای غذایی حجاج ایرانی در مشاعر مقدسه را تشریح کرد.
وی افزود: برنامه غذایی تمام ایام حج طی سلسلهجلساتی که در تهران و با حضور کارشناسان سازمان حج و زیارت و بعثه، مدیران آشپزخانهها و کارشناسان تغذیه و بهداشت برگزار شد، تدوین شده که وعدههای غذایی ایام تشریق نیز بخشی از این برنامه است.
مسئول تغذیه و تدارکات ستاد مکه یادآور شد: در شهر مکه نیز جلساتی برای تغذیه زائران در ایام تشریق برگزار شد و در آخرین جلسه با حضور «سید عباسی حسینی» رئیس سازمان حج و زیارت مسائل مربوط به نحوه پخت و توزیع غذا میان حجاج در مشاعر مقدسه بحث و بررسی شد.
حاجیزاده گفت: لوبیا پلو، عدس پلو، کنسرو مرغ، ماست و خیار، چلوگوشت و جوجه کباب از جمله غذاهایی است که همراه با بسته مکمل شامل خرما، کیک، بیسکویت و آبمیوه و... در میان حجاج توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به این که در شام ۱۲ ذیالحجه به افق عربستان (۲۹ خرداد) تمام حجاج به هتلهای محل اسکان در شهر مکه منتقل میشوند، گفت: امروز (سهشنبه) آخرین ورودی زائران به شهر مکه انجام میشود و ۵ تا ۱۵ ذیالحجه به افق عربستان (۲۲ خرداد تا اول تیر) پیک حضور زائران ایرانی بیتاللهالحرام در مکه مکرمه است.
حاجیزاده در پایان گفت: بسته مکملی که قرار است در کنار غذاها در میان حجاج توزیع شود، در اختیار مجموعهها در هتلها قرار گرفته است که به مرور در حال انتقال به مشاعر مقدسه هستند و سعی شده است وعدههای غذایی پیشبینی شده، تأمینکننده کالری زائران در ایام تشریق باشد. همپنین توزیع میوه در عرفات و منا هم ادامه خواهد داشت و صبحانه کاملی برای زائران در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ 118