سید افقهی در گفت‌وگو با دفاع پرس:

جوانان مخاطب اصلی رهبر انقلاب /دیپلمات‌های ایرانی باید رسولان و پیام‌آوران مواضع انقلاب باشند

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: دیپلمات‌های کشورمان باید رسولان و پیام‌آوران مواضع انقلاب باشند تا افتخاراتی را که جمهوری اسلامی رقم زده است به گوش جهانیان برسانند.
کد خبر: ۶۷۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶ - 23January 2016

جوانان مخاطب اصلی رهبر انقلاب /دیپلمات‌های ایرانی باید رسولان و پیام‌آوران مواضع انقلاب باشند

سید هادی سید افقهی کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع پرس، درباره پیام مقام معظم رهبری به اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا گفت: در اکثر پیامها و سخنرانیهای مقام معظم رهبری در ارتباط با انتخابات، حوادث سهمگین، پیشرفت علمی و فناوری، جنگ نرم و مسائل فرهنگی عمدتا مخاطب اصلی ایشان قشر جوان هستند، چرا که این گروه آینده سازان و افراد دغدغهمند در هر مملکت هستند.

وی ادامه داد: جوانان ایرانی مقیم خارج از کشور در قالب اتحادیه انجمنهای اسلامی در اروپا و آمریکا به همان فعالیتی که امروز جوانان حاضر در مملکت میپردازند، مشغولند. امام خامنهای با دو نامه روشنگر خود که برای جوانان غیر ایرانی و غیر مسلمان نوشتند؛ نشان دادند، حساب ویژهای را برای قشر جوان قائلند.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: از اوایل انقلاب تشکل انجمنهای اسلامی دانشجویان مورد عنایت امام خمینی (ره) و حالا نیز رهبر معظم انقلاب است و تاکنون نشستهای سالیانهای که برگزار میکنند با  رهنمودهای رهبری بر حسب مقتضیات زمان، چالشها و تهدیدها حرکتی رو به رشد پیدا کردهاند.

سید افقهی به شرایط حال حاضر کشور اشاره کرد و گفت: امروز در وضعیت پسابرجام و با گشایشهای نسبی که در کشورمان حاصل شده باید حداکثر بهرهوری را از کشورهای غربی به خصوص در زمینه علمی و فناوری و انتقال آن به درون کشور داشته باشیم. در بعد سیاسی نیز دیپلماتهای کشورمان باید رسولان و پیامآوران مواضع انقلاب باشند و افتخاراتی را که جمهوری اسلامی رقم زده است به گوش جهانیان برسانند و به عنوان افسران جبهه سیاسی و جنگ نرم در خارج از کشور باشند.

وی تصریح کرد: در برابر توطئهها، ابهامها و جوسازیهایی که علیه انقلاب اسلامی مخصوصا پس از اختلافات میان ایران و عربستان سعودی رخ داد و امروز ایران پس از برجام، تحولات جدیدی را برای کشورمان رقم زده پیامهای رهبری با دقتتر و با حساسیت و بصیرت بیشتر باید مورد توجه شود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار