استاد حوزه و دانشگاه:

پرهیز از تخریب، لجن‌پراکنی و آبروریزی سیره اهل بیت (ع) است

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین رفیعی در تبیین برخی از فرافکنی‌های سیاسی، به تقابل پنداری حرام‌های الهی از جمله حجاب و اختلاس اشاره کرد و گفت: امام محمد باقر (علیه‌السلام) در روایتی در بیان ویژگی‌های شیعه واقعی می‌فرمایند، از شیعیان ما نیست، مگر کسی که بنده خدا باشد و تقوا پیشه کند.
کد خبر: ۶۷۳۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶ - 15June 2024

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین «ناصر رفیعی» استاد حوزه و دانشگاه در محفل عزاداری شب شهادت امام محمد باقر (ع) به روایتی در رابطه‌ با شباهت‌های فراوان باقرالعلوم (علیه‌السلام) به رسول‌الله (صلی‌ الله علیه و آله) اشاره کرد و اظهار داشت: امام محمد باقر (علیه‌السلام) امامی هستند که مادرشان از سادات حسنی و پدرشان حسینی است؛ لذا این امام همام هم حسنی و هم حسینی هستند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تمام مادران ائمه اطهار (علیهم‌السلام) خصوصیات ویژه‌ای داشتند، به ویژگی‌های بارز امام محمدباقر علیه اسلام اشاره کرد و ابراز داشت: امام باقر (علیه‌السلام) سند رویداد‌های کربلا است؛ چرا که بالغ بر ۳۷ سال همراه با پدر بزرگوارشان امام سجاد (علیه‌السلام) مکرراً وقایع کربلا را بازگو کردند.

پرهیز از تخریب، لجن‌پراکنی و آبروریزی سیره اهل بیت (ع) است

این کارشناس مذهبی در تبیین رابطه امام باخدا با تأکید بر اینکه انبیای الهی و ائمه اطهار (علیهم‌السلام) آمده‌اند تا ما را با خدا آشنا کنند، یادآور شد: ائمه اطهار (علیهم‌السلام) خود عامل‌ترین افراد به احکام الهی بوده، بالاترین مرتبه بندگی ذات اقدس الهی را داشتند.

وی با اشاره به اینکه اگر کار انسان رضایت الهی را در پی داشته باشد، هیچگاه نباید از حرف مردم خوفی به دل راه دهد، خاطرنشان کرد: امام صادق علیه‌السلام که در مکتب امام محمد باقر (علیه‌السلام) درس خواندند، تصریح می‌کنند؛ پدرم همواره ذکر خدا را در همه حال، حتی در حال راه‌رفتن و غذاخوردن به‌جای می‌آوردند.

رفیعی در ادامه به فراز‌هایی از آیات الهی در رابطه با اهمیت توجه به یاد خدا اشاره و با تأکید بر اینکه محبت اهل‌ بیت (علیهم‌السلام) آمیخته با عمل است، تصریح کرد: نفس کلمه اسلام رحمانی سخن زیبا و درستی است، اما وقتی ترویج آن منجر به ترک عمل، اباحه‌گری و بی‌توجهی به حرام می‌شود، مذموم شمرده می‌شود.

وی در تبیین برخی از فرافکنی‌های سیاسی، به تقابل پنداری حرام‌های الهی از جمله حجاب و اختلاس اشاره کرد و توضیحاتی در رابطه با اهمیت جایگاه هر یک از حکام الهی داد و ابراز داشت: امام محمد باقر (علیه‌السلام) در روایتی در بیان ویژگی‌های شیعه واقعی می‌فرمایند، از شیعیان ما نیست، مگر کسی که بنده خدا باشد و تقوا پیشه کند.

این کارشناس مذهبی افزود: امام باقر (علیه‌السلام) در روایتی می‌فرمایند؛ شیعیان ما شناخته نمی‌شوند مگر در فزونی تواضع، امانت‌داری، کثرت یاد خدا، روزه‌داری، زکات، احسان و نیکی به پدر و مادر، رسیدگی به همسایه‌ها، فقرا و مساکین، راست‌گویی و قرآن خواندن و اینکه شیعه زبانش را از ریختن آبروی دیگران حفظ می‌کند.

وی در تبیین اهمیت امانت‌داری، کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری را بهرعهده‌گرفتن امانتی الهی توصیف کرد و اظهار داشت: کسانی که نمی‌توانند در کسوت خادم جمهور در صیانت از امانتی که مردم به آنها سپرده‌اند، سربلند باشند، نباید وارد این کارزار شوند؛ همچنین اگر کسی بداند بهتر از او برای تصدی پست و مقامی وجود دارد، اگر در آن پست بماند خیانت کرده است.

رفیعی بر اهمیت پرهیز از تخریب، لجن‌پراکنی و آبروریزی تأکید و با بیان اینکه ائمه اطهار (علیهم‌السلام) مصلح، هادی و منشأ خیر و برکت هستند، به تبیین روایتی از امام محمد باقر (علیه‌السلام) در رابطه‌ با اهمیت و تأثیر سه اصل دوستی با اهل‌ بیت (علیهم‌السلام) و دوستان ایشان، حرام خدا را حرام دانستن و انتظار فرج در هم‌نشینی با اهل‌ بیت (علیهم‌السلام) پرداخت و اظهار داشت: امام محمد باقر (علیه‌السلام) در روایتی بالاترین عبادت را کنترل شکم و شهوت ذکر می‌کنند.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار