فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد؛

ضرورت ایجاد نهضت علمی کشف جرم در کنار استفاده از هوش مصنوعی

سردار رادان با بیان اینکه امروز باید یک نهضت علمی برای کشف جرم ایجاد شود، اظهار داشت: استان‌های هدف باید در کنار این نهضت حتما از ظرفیت هوش مصنوعی برای کشف جرایم بهره گیری کنند.
کد خبر: ۶۷۳۷۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷ - 19June 2024

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور در همایش سراسری رؤسای پلیس آگاهی فراجا که در ستاد فرماندهی انتظامی برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا یاد همه شهدا را گرامی می‌داریم و به روح شهدا، خاصه شهدای پلیس آگاهی در سراسر کشور درود می‌فرستیم. خداوند را شاکرم که توفیق رفیق شد تا در جمع افرادی زحمتکش، متخصص، فنی و پرتلاش در مجموعه پلیس آگاهی در سراسر کشور باشم.

ضرورت ایجاد نهضت علمی کشف جرم در کنار استفاده از هوش مصنوعی

سردار رادان با بیان اینکه پلیس آگاهی و درآمیختگی آن با افزایش احساس امنیت بسیار حائز اهمیت است، گفت: مردم امروز به طور کلی پلیس را در دو بخش راهور و موضوع تلفات و تصادفات و پلیس آگاهی و سرعت کشف جرایم و سرقت مورد قضاوت قرار می‌دهند. بر همین مبنا هر مقدار در این حوزه‌ها تقویت شویم و حضور در صحنه‌ها را افزایش دهیم به ارتقای احساس امنیت و در پس آن به افزایش سرمایه اجتماعی پلیس کمک کرده‌ایم و نقش این دو بخش در افزایش سرمایه اجتماعی پلیس فوق‌العاده است.

فرمانده کل انتظامی کشور موضوع سرقت و جرایم خشن را از دغدغه‌های مردم و مسئولان عنوان کرد و گفت: معتقدیم هر مقدار کشف جرایم خشن و خصوصاً سرقت با سرعت بیشتری انجام شود در پیشگیری از وقوع نیز تأثیرگذار خواهد بود و اگر مجرم بداند به سرعت دستگیر می‌شود قطعاً در ارتکاب جرم کمتر اصرار می‌ورزد.

وی خاطر نشان کرد: کشف علمی جرم، نیازمند یک نهضت علمی است و باید بدانیم که با روش‌های روزمره و کهنه نمی‌توان به جرایمی که امروز در حال رخ دادن است رسیدگی کرد و در این میان باید سهم استان‌ها و تقسیم بندی مناسبی صورت پذیرد.

فرمانده فراجا ادامه داد: برخی از پرونده‌های رسوبی در مجموعه پلیس آگاهی وجود دارد که باید از طریق به‌کارگیری بازنشستگان و شاخص‌گذاری مناسب این پرونده‌ها بررسی و با مشخص شدن زمان، این پرونده‌ها را به سرانجام رساند.

سردار رادان بهره‌گیری از علم، فن و خبرگی در کنار زمان بندی مناسب و مشخص برای حل مسئله را از مواردی عنوان کرد که منجر به کاهش پرونده‌های رسوبی خواهد شد و افزود: استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های علم و فن‌آوری نیز می‌تواند در کاهش بسیاری از جرایم مفید باشد و در این میان نباید از نقش تکلیف شهروندی و لزوم اقدامات پیشگیرانه غافل شد.

فرمانده کل انتظامی ادامه داد: به کمک تدبیر، هوشمندی و هماهنگی مناسب، پلیس آگاهی می‌تواند نقش مؤثری در کشف و پیگیری جرم‌های مختلف ایفا کند و امنیت و آرامش عمومی را تقویت کند و لازم است تا کارشناسان در بسیاری از موارد هشدار‌های لازم را به اصناف، اماکنی که ممکن است مورد تهدید سارقان باشد بدهند.

وی یکی از وظایف اصلی پلیس آگاهی را تدبیر و هوشمندی در کشف جرم، شناسایی و پیگیری عملیات مجرمانه و مؤثر بودن در پیشگیری از وقوع جرم‌ها عنوان کرد و گفت: برای این منظور، پلیس آگاهی باید از روش‌های تحقیقاتی و تحلیلی پیشرفته استفاده تا اطلاعات مفید و قابل اعتمادی جمع‌آوری کند.

سردار رادان افزود: بهره‌گیری از ابزار‌های به‌روز و تخصصی، پلیس آگاهی را می‌تواند بهبود قابل ملاحظه‌ای در کیفیت تحقیقات و پیگیری جرم‌ها دهد و متهمان را به سرعت شناسایی و امنیت عمومی را تقویت کند. این روش‌ها به پلیس آگاهی کمک می‌کند تا بهبود در تدبیر و هوشمندی برای کشف و پیگیری جرم‌ها داشته باشند.

فرمانده کل انتظامی در پایان با تقدیر از رئیس پلیس آگاهی و کلیه کارکنان این مجموعه اظهار داشت: کشف ۳۳ درصدی جرایم در مدتی که از سال گذشته عدد خوبی است ولی ما به این حد قانع نیستیم و تحقق ۵۵ درصدی کشفیات توسط پلیس آگاهی نیز گرچه خوب است ولی از نظر من باید به کشف ۷۰ درصدی در مدت باقی مانده از سال برسیم.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار