مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خبر داد؛

برگزاری جشن‌‌های «ولایت علوی، اکمال دین نبوی» در مازندران

حجت الاسلام «حیدری جناسمی» با اشاره به برنامه‌های دهه ولایت و امامت گفت: جشن‌های عید غدیر با موضوع «ولایت علوی، اکمال دین نبوی» در ۳۰۸ امامزاده و بقاع متبرکه مازندران برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۷۴۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶ - 22June 2024

برگزاری جشن‌های عید غدیر در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندرانبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین «ابراهیم حیدری جناسمی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های دهه ولایت و امامت و آذین‌بندی بقاع متبرکه به همین مناسبت، اظهار داشت: جشن «ولایت علوی، اکمال دین نبوی» در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران برگزار می‌شود و برنامه‌هایی در سطوح ملی، استانی و شهرستانی اجرا خواهد شد و فضاسازی، تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز در حال انجام است.

وی افزود: در طول این دهه، هر شب و به صورت گردشی در صحن یکی از بقاع شاخص استان، جشن‌های شاد با حضور سخنران و مداح شاخص، گروه سرود و اجرای مسابقه، برنامه‌های ویژه کودک و نوجوان و دیگر برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود.

این مسئول مدیحه سرایی، شعرخوانی با موضوع ولایت و اجرای برنامه مشاعره از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در برخی بقاع دانست و تصریح کرد: قرائت خطبه غدیر، تقدیر از سادات خادم بقاع متبرکه، اجرای مراسم عهد اخوت و برادری در آستان مقدس امامزادگان، قرائت میثاق نامه در عید غدیر و پذیرایی از مهمانان از محل موقوفات و کمک‌های مردمی از دیگر برنامه‌هایی است که در عید غدیر در بقاع متبرکه برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: این جشن‌ها با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه، تبیین جایگاه امامت و ولایت و اجرای صحیح و امینانه نیات واقفان مرتبط با غدیر و امام علی (ع) انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام حیدری جناسمی با اشاره به این که ولایت مداری مردم مازندران در طول تاریخ به اثبات رسیده است، بیان کرد: این استان از لحاظ تعداد امامزادگان و بقاع متبرکه جزء استان‌های نخست کشور محسوب می‌شود که این مسأله نشان دهنده پیروی مردم این استان از اهل بیت (ع) و نوادگان آنها دارد.

وی در پایان با بیان این که دهه غدیر فرصت بسیار مغتنمی برای پرداختن به مسأله امامت و ولایت است، خاطرنشان کرد: در کنار جشن‌های مردمی که در سطح جامعه و به ویژه بقاع متبرکه و امامزادگان برگزار می‌شود باید به این مسأله مهم و حیاتی جهان اسلام پرداخته شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها