مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران:

انتقال معارف دفاع مقدس به دانشجویان مصداق جهاد تبیین و تلاش مجاهدانه است

سرهنگ «سلامی» گفت: انتقال معارف دفاع مقدس به نسل جوان هم مصداقی از جهاد تبیین است و هم مصداقی از یک تلاش مومنانه و مجاهدانه به شمار می‌آید.
کد خبر: ۶۷۵۸۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳ - 30June 2024

انتقال معارف دفاع مقدس به دانشجویان مصداق جهاد تبیین و تلاش مجاهدانه استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، اولین گردهمایی سراسری معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت با حضور برخط ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان‌ها در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

در این گردهمایی که اساتید دو واحد درس آشنایی با معارف دفاع مقدس استان مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل از آن بهره می‌بردند، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با گرامی‌داشت سالروز عملیات کربلای یک اظهار داشت: امنیت و آسایش امروز را مرهون و مدیون ایثار و مجاهدت شهدا هستیم.

وی ضمن قدردانی از مجموعه دانشگاه آزاد استان افزود: همچنین از ریاست دانشگاه آزاد بابل قدردانی داریم که میزبانی همایش را بر عهده گرفتند.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی یک نقطه عطفی در تاریخ ۱۵، ۱۶ ساله ارائه درس آشنایی با معارف دفاع مقدس در کشور است، ادامه داد: تا امروز که این درس اختیاری بود چیزی در حدود ۱۸۰ هزار نفر در استان مازندران آن را فرا گرفتند که بعضی از دانشگاه‌ها خوب همکاری کردند.

این مسئول اضافه کرد: به طور متوسط در ۶۰ درصد دانشگاه‌های استان این درس ارائه شد و با توجه به ابلاغ جدید باید در تمام دانشگاه‌های مازندران از مهر امسال این واحد درسی ارائه شود که نیازمند همکاری نزدیک دانشگاه‌ها در ارائه این درس هستیم و هم اساتید استان باید تلاش مجاهدانه و مضاعف داشته باشند.

وی گفت: امروز این آمادگی برای تعامل بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و دانشگاه‌ها وجود دارد که اعضای هیئت علمی فعالِ دارای شرایط لازم برای استاد درس دفاع مقدس شدن را دارند جذب کنیم و هم از بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت و افسران جوان در بعضی از مجموعه‌های نیرو‌های مسلح که تبحر و آمادگی دارند به عنوان استاد جدید درس دفاع مقدس جذب کنیم.

سرهنگ سلامی اظهار امیدواری کرد که استان مازندران همچنبن که در دوران دفاع مقدس درخشید و رزمندگان فداکارش در ۲۴ عملیات دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کردند و خط شکن بودند امروز در ارائه درس آشنایی با معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌ها نیز پیشتاز باشد.

این مسئول بیان کرد: انتقال معارف دفاع مقدس به نسل جوان هم مصداقی از جهاد تبیین است و هم مصداقی از یک تلاش مومنانه و مجاهدانه به شمار می‌آید.

سرهنگ سلامی اذعان داشت: در شرایط فعلی که دشمن با تمام وجود اعتقادات جوانان ما را مورد هجمه قرار داده است انتقال معارف دفاع مقدس به دانشجویان فضیلت و کرامت به حساب می‌آید.

سید «میرالله حسینی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل نیز با بیان اینکه دفاع مقدس همیشه مقدس است، خاطرنشان کرد: درس دفاع مقدس، حفظ ارزش‌ها و تداوم ارزش‌هاست.

وی با تأکید بر لزوم ارائه الگوی مناسبت به جوانان تصریح کرد: یکی از الگو‌ها درس آشنایی با معارف دفاع مقدس است و بایستی بیشتر از دروس تخصصی رشته‌ها به آن ارزش و بها بدهیم و این وظیفه ماست و وظیفه سیاستگذاران اصلی نظام آموزشی است که به این درس اهمیت واقعی داده شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار