یادداشت/

حنای رنگ‎باخته آمریکا؛ حقوق بشر آمریکایی!

هفته حقوق بشر آمریکایی فرصتی است تا حامیان حقوق بشر و نخبگان جامعه ماهیت ضد حقوق بشرى نظام استکبارى آمریکا را برای ملت‎های آزاده جهان دوباره بازگو کنند تا همه بدانند این مدعیان حقوق بشر، امروز باید در جایگاه متهم بنشینند و پاسخگوی افکار عمومی باشند.
کد خبر: ۶۷۶۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶ - 02July 2024

گروه سیاسی دفاع‎پرس_ سمانه حسن‎خانی؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با پیشنهاد رهبر معظم انقلاب اسلامی ششم تا ۱۲ تیر را هفته حقوق بشر آمریکایی نامگذاری کرد.

حنای رنگ‎باخته آمریکا؛ حقوق بشر آمریکایی!

ترور نافرجام رهبر انقلاب اسلامی، شهادت آیت‎الله بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، شهادت آیت‎الله اشرفی اصفهانی شهید محراب، بمباران سردشت و حمله به هواپیماى مسافربرى جمهوری اسلامی ایران و شهادت ۲۹۰ انسان مظلوم در خلیج فارس از سلسله اقدامات هولناک و تلخ سردمداران کاخ سفید است.

با گذشت ۳۶ سال از این حادثه تلخ، هنوز هم یادآوریش داغ دل ملت ایران را تازه می‎کند از بین این جنایت‎ها حمله به هواپیماى مسافربرى ایران، پیام آشکار شکست نظام سلطه از مقاومت مردم ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی است.

درد این واقعه بیشتر می‌شود وقتی که فرمانده ناو وینسنس از رئیس جمهور وقت آمریکا به خاطر جنایتش نشان افتخار دریافت می‌کند و بیشتر از پیش نشان می‎دهد که حقوق بشر و قوانین بین‎المللی برای آمریکا معنا و مفهومی ندارد.

هفته حقوق بشر آمریکا فرصتی است تا حامیان حقوق بشر، نخبگان جامعه، اندیشمندان و رسانه‎های جمعی ماهیت ضد حقوق بشرى نظام استکبارى آمریکا را برای ملت‎های آزاده جهان دوباره بازگو کنند که کارنامه آمریکا در موضوعات مربوط به حقوق بشر از گذشته تا کنون از جمله وضعیت آزادی شهروندی، حقوق اقلیت‎ها، تبعیض نژادی، جدا سازی فرزندان از مادران مهاجرشان، زندان‌های مخوف، شکاف طبقاتی و نابرابری اجتماعی و. ماهیتش را به خوبی نشان داده و این مدعیان حقوق بشر امروز باید در جایگاه متهم نشسته و پاسخگوی افکار عمومی جهان باشند.

وقتی آمریکای جنایتکار از یک سند رسمی مورد تایید سازمال ملل (برجام) خارج می‎شود و توافق آب و هوایی پاریس را به بهانه اینکه با اجرای این توافق از لحاظ اقتصادی متضرر خواهد شد، زیر پا می‌گذارد، مطمننا به هواپیمای مسافربری حمله می‎کند و بمب‌های ۱۰ تنی بر روی کودکان مظلوم افغانی می‌ریزد و مردمان یمن، عراق و سوریه را با سلاح‌های مرگبار آل سعود به کام مرگ می‌رساند و رئیس جمهور معلوم‎الحالش به شعار‌های ظاهری حقوق بشر نیز بی اعتنایی کرده و خروج از شورای حقوق بشر را دستاورد بزرگ حاکمیتش می‌داند.

تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۶۷ در تقویم ملی ما سند رسوایی آمریکا و آل سعود است که در سایه شوم دولت جنایتکار آمریکا مردم مظلوم یمن را هم با سلاح‌های آمریکایی همچون شلیک موشک ناو وینسنس به هواپیمای مسافربری ایران به خاک و خون کشیدند.

حوادث تلخ اول تابستان آینه‌ای برای انعکاس نفاق و دروغگویی قدرت‌های استکباری مدعی حقوق بشر و فرصتی برای افشاگری چهره واقعی آمریکای جنایتکار است تا پشت‌پرده چهره بزک کرده‎اش بیشتر نمایان شود تا نسل‎های آینده جنایات هولناکی که آمریکای خونخوار علیه ملت ایران انجام داده را درک کرده و دشمن دیرینه خود را بیشتر بشناسند.

حمایت ایالت متحده از تروریسم سیاست دیرین دولت این کشور به ویژه در منطقه غرب آسیا بوده که با تأمین مالی برخی کشور‌ها آنها را در برابر کشورمان قرار می‎داد، شکل گیری داعش در عراق و سوریه با حمایت این کشور بود که بر تشویش و ناامنی منطقه دامن زد، اما حضور مستشاری ایران در این تحولات منجر به ایجاد ثبات و آرامش منطقه شد.

کشورمان در طول ۴۰ دهه عمر پربرکت خود انواع سیاست‌های خصمانه آمریکا را تجربه کرده است که بسیاری از آنها با مبانی حقوق بشر در تعارض بوده است. سیاست اعمال تحریم از جمله رایج‌ترین سیاست‌های آمریکا در قبال جمهوری اسلامی در طول سالیان بوده و امروز هم ادامه دارد؛ بنابراین با توجه به اینکه رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: «دنیایی که چشم بر این جنایت‌های وقیحانه می‌بندند، نمی‌تواند ادعا کند که طرفدار حقوق بشر است و نمی‌تواند امیدوار باشد که خواهد توانست با تروریسم رو به رشد در دنیا مقابله کند، اینها خود مشوق تروریسم‌اند.» باید به جهان ثابت کنیم که آمریکا از حقوق بشر به عنوان دستاویزی برای رسیدن به اهدافش استفاده می‎کند تا سرنوشت کشور‌ها را دست گرفته و با اعمال فشار بر کشور‌های مخالفش دیدگاه غیر منطقیش را بر کرسی بنشاند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار