مردم باید با مشارکت بالای خود منزلت جایگاه رئیس جمهوری را اعتلا ببخشند
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، آیتالله «سید ابوالحسن حسن زاده» نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری امروز با حضور در حسینه ثارالله اهواز ضمن ثبت رای خود اظهار داشت: اهمیت مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری همانند مرحله اول است.
وی با دعوت همه مردم خوزستان و کشور برای شرکت در انتخابات افزود: امید است مشارکت بالایی در انتخابات به عنوان مهمترین کارزار سیاسی و اجتماعی کشور رقم بخورد.
آیتالله حسنزاده گفت: مشارکت پرشور مردم در انتخابات برای تعیین و ترسیم خط مشی کشور و روند کارهای اجرایی کشور بسیار اهمیت دارد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ریاست قوه مجریه شخصیت دوم کشور است به همین دلیل این انتخابات اهمیت فراوانی دارد و مردم باید منزلت این جایگاه را با مشارکت خود اعتلا ببخشند.
وی با تاکید بر لزوم حاضر شدن مردم خوزستان پای صندوقهای اخذ رای در ساعات اولیه رای گیری افزود: کاستیهایی در مشارکت مردمی دوره اول انتخابات ریاست جمهوری مشاهده شد که به طور قطع مردم ولایتمدار خوزستان و ایران در دور دوم جبران خواهند کرد.
انتهای پیام/


