دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان:

شورای امر به معروف به دنبال ارتقا معروفات و کاهش منکرات است

حجت‌الاسلام «مظاهری» گفت: وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر ارتقا معروفات و کاهش منکرات از طریق مطالبه‌گری نیازهای مردم است.
کد خبر: ۶۷۷۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳ - 08July 2024

شورای امر به معروف به دنبال ارتقا معروفات و کاهش منکرات استبه گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، حجت‌الاسلام «محسن مظاهری» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه و در سالن اجتماعات مجتمع مطبوعاتی اصفهان اظهار داشت: اقامه واجب درصورتی که باعث زحمت شود منکر است ولی در صورت انجام درست و به موقع معروف برشمرده می‌شود.

وی افزود: هر رفتار در هر موقعیت متناسب با اقتضای محیطی می‌تواند معروف یا منکر باشد؛ مصادیق معروف‌ و منکر به عدد اشیا، مسائل و موضوعات مختلفی است که با آن سر و کار داریم و قابل حد گذاشتن نیست.

مظاهری ادامه داد: با توجه به قانونی که سال ۹۴ در مجلس شورای اسلامی مصوب شده، آنچه در قانون اساسی شرع مقدس به عنوان انجامی و ایجابی ذکر شده، مصداق معروف است، هر چه در قانون اساسی منع یا نهی شده است مصداق منکر است.

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر محدودیت ندارد؛ اگر خوب تذکر دهیم مصداق عمل به معروف است و تذکر بد مصداقی از منکر است.

وی تشریح کرد: از یک سال و ۵ ماه گذشته به دنبال گسترش و فعال‌سازی ستادهای امر به معروف در سطح استان بودیم؛ در ۲۷ مرکز شهرستان ستاد فعال وجود دارد، هر جایی امام جمعه باشد، می‌توان ستاد و شورای امر به معروف و نهی از منکر شکل داد.

مظاهری گفت: در مناطق مختلف استان نیز می‌توان شورای امر به معروف با محوریت روحانی رئیس مساجد شکل داد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان خاطرنشان کرد: از ۱۱۴ شهر استان اصفهان، ۵۲ شهر شرایط لازم برای تشکیل ستاد امر به معروف دارد و ۴۱ شهر آن دارای ستاد امر به معروف است.

وی تصریح کرد: در تمام دستگاه‌های حاکمیتی نیز مانند سایر مجموعه‌ها، باید شورای امر به معروف و نهی از منکر شکل گیرد؛ عالی‌ترین مقام هر دستگاه، رئیس شوراست و دبیر ستاد امر به معروف با توجه به اخذ آزمون استخدامی انجام می‌شود.

مظاهری بیان کرد: پس از دستگاه‌های حاکمیتی، حلقه‌های میانی هم باید دارای شورای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند؛ ۱۴۳ دستگاه حاکمیتی و اداری در سطح استان اصفهان دارای ستاد فعال امر به معروف و نهی از منکر هستند.

دبیر ستاد امربه معروف ونهی از منکر استان اصفهان تأکید کرد: ۸۷ اتحادیه در سطح استان اصفهان دارای ستاد امر به معروف و نهی از منکر است، ۴۳۸ مسجد همه مباحث شورای امر به معروف را پیگیری می‌کنند و بر آنیم در گام بعد هزار و ۱۰۰ مسجد دیگر شکل دهیم تا موضوعات محله را دنبال کنند.

وی افزود: وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر ارتقا معروفات و کاهش منکرات از طریق مطالبه‌گری نیازهای مردم است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار