به گزارش دفاعپرس از قم، آیت الله «سیدمحمد سعیدی» نماینده ولی فقیه در استان قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) امروز در جمع مدیران کمیته امداد کشور اظهار داشت: باید دست مردم در امر مقدس خدمت رسانی به محرومان دخالت داشته باشد.
وی افزود: این دستهای پر توان و بابرکت باید باقی بماند و این دستها زمانی باقی میمانند که از تشریفات و کارهای اضافی در نهاد کمیته امداد پرهیز شود.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) یادآور شد: هدف اصلی در جریان حمایتی و امدادی در این سازمان، تأکید بر گسترش ایثار، انفاق و فداکاری حتی در زندگیهای شخصی مدیران این سازمان است.
سعیدی گفت: انتخاب مدیران خیرخواه و دلسوز بهعنوان مدیران ارشد این سازمان از جمله موارد بسیار مهم است که میتواند به توانمندسازی و خروجی مناسب کمک نماید.
وی افزود: اگر نظام اسلامی بخواهد در مقابل مستکبرین ایستادگی کند و مدافع محرومان باشد باید ظرفیت حمایتی و امدادی خود را در داخل و خارج حفظ نماید.
امام جمعه قم در ادامه خاطرنشان کرد: قیام امام خمینی (ره) که برگرفته از قیام سیدالشهدا (ع) بود در واقع یک حرکت امدادی بود. قیام امام خمینی (ره) و نهضت آن بزرگوار در ماه محرم اتفاق افتاده و سخنرانی تاریخی ایشان در مدرسه فیضیه در روز دوازدهم محرم بوده است.
سعیدی، ظرف زمانی ماه محرم را برای قیام و نهضت انقلاب بسیار مهم و نمادین دانست و افزود: سخنرانی امام بسیار هشداردهنده، تأثیرگذار و دلگرمکننده برای ملت بود و باعث شد این قیام به نتیجه برسد.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: داستان کربلا یک ماجرای امدادی برای امت اسلام بود چرا که امت اسلام پس از چند دهه از رحلت نبی گرامی اسلام دچار یک بحران هویت شده بود و از دین اسلام فقط اسمش باقی مانده بود.
وی یادآور شد: اسلام ناب نبوی بعد از چند دهه از نظر محتوایی تبدیل به اسلامی شد که آشکارا و بهوضوح طرفداران این اسلام، فرزند پیامبر خود را به شهادت رساندند.
سعیدی گفت: امام رضا (ع) در خصوص شهادت سیدالشهدا (ع) تعبیری خاص دارند مبنی بر اینکه حتی این امتی که داعیه اسلام داشتند ابتداییترین مسائل اسلام را در شهادت حضرت رعایت نکردند.
وی خاطرنشان کرد: شهادت سیدالشهدا علیهالسلام به داد اسلام و به داد دین جد بزرگوارشان رسید و خون تازهای در رگهای دین اسلام جاری ساخت.
سعیدی تأکید کرد: امام خمینی (ه) در مدرسه فیضیه با صدای رسا فرمودند علمای اسلام به داد اسلام برسید که نشاندهنده این است که امام راحل به دنبال احیای دین اسلام بودند و نهضت امام راحل هم یک کار امدادی بود.
وی یادآور شد: از زمان شروع نهضت امام تا پیروزی انقلاب، ایشان یک کار امدادی را نسبت به خانوادههای مبارزان شروع کردند و حمایتهای مادی و معنوی را نسبت به خانوادههای زندانیان داشتند.
سعیدی تأکید کرد: بعد از انقلاب اسلامی نیز حرکت امدادی و حمایتی امام خمینی (ره) در قالب یک دستگاه و بهصورت منظم تشکیل شد و دستگاه کمیته امداد امروزه به این شکل درآمده است که حامی محرومان در جامعه است و دغدغه توانمندسازی محرومان را دارد.
انتهای پیام/