صلیب سرخ جهانی خبر داد؛

تحت فشار بودن مراکز بهداشتی در جنوب غزه برای مراقبت از مجروحان

بیمارستان صلیب سرخ و تمامی مراکز بهداشتی در جنوب غزه برای مراقبت از مجروحان تحت فشار هستند.
کد خبر: ۶۷۹۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰ - 18July 2024

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از غزه، بیمارستان صحرایی ۶۰ تختخوابی صلیب سرخ در رفح واقع در جنوب غزه، در پی حوادث مکرر و تلفات گسترده در حال فعالیت با ظرفیت کامل است.

تحت فشار بودن مراکز بهداشتی در جنوب غزه برای مراقبت از مجروحان

از جمله این حمله‌ها می‌توان به حمله روز شنبه در المواسی اشاره کرد که ۲۶ بیمار مجروح را برای مداوا به این مرکز فرستاد. کودکانی که از اصابت ترکش آسیب دیده بودند از جمله زخمی‌های این حمله بودند. این آخرین مورد از یک سری رویداد‌های منجر به تلفات در مقیاس جمعی است که کارکنان صلیب سرخ از ماه مه (اردیبهشت) به آن پاسخ داده‌اند.

ویلیام شومبرگ، رئیس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در غزه گفت: «حوادث مکرر منجر به تلفات جمعی ظرفیت پاسخگویی بیمارستان ما و تمامی مراکز بهداشتی در جنوب غزه را برای مراقبت از مجروحان تحت فشار قرار داده است.

تلفات پر تعداد حملات، پزشکان و پرستاران ما را مجبور به انتخاب‌های بسیار دشوار می‌کند. نیاز‌های درمانی کنونی غیرنظامیان به طور چشمگیری از تدارکات محدود و پاسخ درمانی در دسترس بیشتر است، زیرا بیمارستان‌ها بار‌ها مجبور به تعطیلی شده‌اند.»

بسیاری از جدی‌ترین آسیب‌ها مربوط به ترکش‌ها است و بیماران قبل از ترخیص از بیمارستان به چندین نوع درمان نیاز دارند.

از جمله مجروحان روز شنبه، احمد ناهد ۱۰ ساله است که در حال خرید برای خانواده خود بود که بر اثر انفجار مورد اصابت ترکش قرار گرفت. او به یاد می‌آورد که ساعاتی بعد از عمل جراحی برای برداشتن ترکش از سینه‌اش در بیمارستان به هوش آمد.

پانکاج جلدیال می‌گوید: «تصور تعداد بیمارانی که پس از حمله روز شنبه نیاز به احیا داشتند، دشوار است. روز شنبه هشت بیمار با جراحات شدید داشتیم که نیاز به جراحی فوری داشتند. دیدن این صحنه‌ها وحشتناک است. در این موارد، ما باید به سرعت واکنش نشان دهیم. علاوه بر ۲۶ بیمار که از المواسی برای درمان به بیمارستان صحرایی صلیب سرخ مراجعه کرده بودند، هفته گذشته شاهد ۸۵۰ بیمار دیگر در بخش سرپایی بودیم که نزدیک به نیمی از آنها زن و یک سوم آنها کودک بودند.»

اکثر بیماران چندین بار از خانه‌های خود آواره شده‌اند و با آب تمیز و غذای کم در مناطق شلوغ زندگی می‌کنند و این امر باعث می‌شود که آنها زودتر بیمار شوند. از زمانی که بیمارستان صحرایی صلیب سرخ در اردیبهشت ماه افتتاح شد، تیم ما ۱۲۰۰۰ مشاوره و بیش از ۵۰۰ عمل جراحی انجام داده است. ۸۰ درصد از اقدامات انجام شده برای زخم‌هایی است که مستقیماً با درگیری‌های مسلحانه مرتبط هستند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار