نماینده ولی فقیه در کردستان :

ضرورت نگاه ویژه به اقشار آسیب‌پذیر در جامعه

حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی بر ضرورت نگاه ویژه به اقشار آسیب‌پذیر در جامعه تاکید کرد و گفت: جامعه معلولان و مددجویان یکی از اقشار آسیب‌پذیر جامعه به شمار می‌روند که قبل از هر چیز تشنه محبت هستند لذا باید آنان را درک کرد.
کد خبر: ۶۸۰۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ - 23July 2024
ضرورت نگاه ویژه به اقشار آسیب‌پذیر در جامعهبه گزارش دفاع‌پرس از کردستان،حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در جمع کارکنان و مددکاران بهزیستی در سنندج، اظهار کرد: قشر آسیب دیده جامعه بیشتر از سایر اقشار نیازمند توجه هستند لذا باید همه ما بویژه نهادهای متولی، خدمت به آنان را توسعه ببخشند.
وی خاطرنشان کرد: جامعه معلولان و مددجویان یکی از اقشار آسیب‌پذیر جامعه به شمار می‌روند که قبل از هر چیز تشنه محبت هستند لذا باید آنان را درک کرد.
وی با اشاره به جامعه هدف بهزیستی بویژه معلولان اظهار داشت: در خدمت‌رسانی به قشر آسیب‌پذیر جامعه، باید همواره بهره معنوی را در نظر داشته باشید زیرا کسانی که کار سخت‌تر را انتخاب می کنند شایستگی بیشتری دارند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه جامعه معلولان با سختی‌ها و مشکلات زیادی در زندگی و در جامعه مواجه هستند خواستار توجه ویژه‌تر به این قشر و تلاش برای کم کردن مشکلات آنان و فراهم کردن زمینه حضورشان در اجتماع شد.
وی گفت: جامعه معلولان امیدآفرین هستند چراکه علی‌رغم همه مشکلات با امید سختی‌ها را تقبل کرده و امورات زندگی‌شان را ادامه داده و بسیاری از آنان در حوزه‌های مختلف همچون ورزشی مدال کسب افتخارآفرینی کرده‌اند.

خدمات رسانی بهزیستی کردستان به 34 هزار خانوار نیازمند

مدیرکل بهزیستی کردستان در این دیدار اظهار کرد: در حال حاضر ۳۴ هزار و ۷۶۰ خانوار کردستانی زیرپوشش سازمان بهزیستی استان هستند و از خدمات مختلف این نهاد بهره می گیرند.
حسین رسولی افزود: جامعه هدف بهزیستی گسترده است وبطور کلی تمام افراد جامعه به نوعی از خدمات این نهاد حمایتی بهره‌مند هستند و ما برای خدمات رسانی بیشتر بویژه به مددجویان نیازمند کمک و همکاری خیرین و دستگاه‌های مختلف هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان کردستان تصریح کرد: ۳۱ مرکز شبانه روزی در استان به هزار و ۲۳۰ نفر خدمات ارائه می‌دهند.
وی همچنین گفت: توانبخشی مبتنی بر توانمندی در مناطق روستایی و حواشی شهرهاست که دسترس‌پذیری برای آنها سخت‌تر است که بهزیستی از طریق دفاتر تسهیل‌گری به آنها خدمات ارائه می‌دهد.
رسولی در ادامه افزود: تمامی دستگاه‌های عمومی غیردولتی و دولتی مکلف به مناسب‌سازی محیط هستند که امروز شاهد تسهیلگری و مناسب‌سازی به روش ایده‌آل در ادارات دولتی نیستیم و حتی گاها امکان استفاده معلولان از پارک‌ها و بوستان‌ها برای انها وجود ندارد.
وی عنوان کرد: در حوزه اجتماعی که بیشتر زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و کودکان بی‌سرپرست را شامل می‌شود ۱۵ هزار و ۸۸۰ تماس در حوزه اجتماعی برقرار شده است که همکاران بهزیستی ورود کرده‌اند.

 انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها