رضایتمندی حافظ روشندل از نگاه مثبت متولیان اوقاف مازندران در ترویج معارف الهی

«راحله تک‌تبار» گفت: امتیازی که برای حافظان قرآن در جذب دانشگاه فرهنگیان و اعطای مدرک تخصصی به حافظان از جزء ۱۰ به بالا قائل شدند، نشان از نگاه مثبت متولیان امور دینی و فرهنگی برای ترویج معارف الهی و ترغیب قشر جوان برای ورود به این عرصه است.
کد خبر: ۶۸۲۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ - 03August 2024

رضایتمندی حافظ روشندل از نگاه مثبت متولیان اوقاف مازندران در ترویج معارف الهیبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف مازندران با رقابت ۲۰۰ متسابق در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی مؤسسه نورین بابل و آستان مقدس امامزاده قاسم (ع) بابل طی امروز و فردا (۱۳ و ۱۴ مرداد) در حال برگزاری است. در جریان این رویداد گفت‌و‌گویی با جمعی از بانوان شرکت‌کننده انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانیم.

قرآن صمیمی‌ترین دوست و همراه انسان است

«راحله تک‌تبار» حافظ روشندل بابلی و شرکت‌کننده این دوره از مسابقات با اشاره به اینکه ۲۲ سال دارد و از هشت سالگی حفظ قرآن را آغاز کرده است، با ابراز نارضایتی از نبود امکانات برای افراد با شرایط ویژه اظهار داشت: گرچه کل قرآن را حفظ کردم، اما به‌دلیل نبود امکانات لازم برای افراد نابینا و استثنایی آموزه‌ها را فراموش کردم و فقط ۱۴ جزء را کاملاً حفظ هستم.

وی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات در رشته حفظ ۱۰ جزء شرکت کرده است، افزود: تاکنون در مسابقات بسیاری شرکت و رتبه‌هایی کسب کرده‌ام. در مسابقات ویژه افراد استثنایی رتبه نخست، در مسابقات دانش‌آموزی منطقه‌ای رتبه اول و دوم، در مسابقات بسیج دانش‌آموزی رتبه دوم و در اکثر مسابقات شهرستانی رتبه اول و دوم را کسب کرده‌ام.

این حافظ قرآن با اشاره به اثرات مادی و معنوی قرآن در زندگی اظهار کرد: قرآن صمیمی‌ترین دوست و همراه انسان است، کتابی کامل و مدون که برای همه حوزه‌های زندگی بشر برنامه دارد، تقویت حافظه و هدایت مسیر از جمله امتیازات این کتاب الهی است.

وی اختصاص امتیازات ویژه برای حافظان در سال‌های اخیر را گامی مؤثر برای ترویج فرهنگ و معارف دینی برشمرد و بیان کرد: امتیازی که برای حافظان قرآن در جذب دانشگاه فرهنگیان و اعطای مدرک تخصصی به حافظان از جزء ۱۰ به بالا قائل شدند نشان از نگاه مثبت متولیان امور دینی و فرهنگی برای ترویج معارف الهی و ترغیب قشر جوان برای ورود به این عرصه است.

سبک زندگی سالم و رفتار مثبت از امتیازات انس با قرآن است

«سیدزهرا حسینی‌کریم» که ۲۰ سال دارد و در بخش حفظ ۲۰ جزء قرآن شرکت کرده است نیز بیان کرد: از اول ابتدایی شروع به حفظ قرآن کردم و زمانی که ششم ابتدایی بودم حافظ ۲۰ جزء قرآن شدم و در حال حاضر دانشجوی تربیت معلم هستم.

وی تقویت حافظه و پیشرفت تحصیلی، سبک زندگی سالم و رفتار و منش مثبت را از امتیازات انس با قرآن برشمرد.

نظم بخشیدن به زندگی تأثیر انس با قرآن است

«مینو رستمی زرح‌آباد» که از تنکابن در این مسابقات شرکت کرده است، گفت: در سن ۳۴ سالگی یعنی از سال ۹۴ شروع به حفظ قرآن کردم و امروز در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن شرکت کردم.

وی با بیان اینکه همزمان با حفظ قرآن، تفسیر و تدبر در آیات را مورد توجه قرار دادم، افزود: در اکثر مسابقات قرآن اوقاف استان رتبه اول و دوم را کسب کرده‌ام.

این حافظ قرآن مهم‌ترین تأثیر قرآن در زندگی را نظم بخشیدن به زندگی، رهاشدن از روزمرگی و غوطه‌ور شدن در دریای بیکران علم و معرفت، رسیدن به آرامش و دوری از دلبستگی‌هایی که مردم عادی دارند و انس با آیه‌ها، رشد همزمان جسم و روح برشمرد.

قرآن موجب پیشرفت تحصیلی‌ام شد

«فاطمه‌زهرا یحیی‌زاده» نیز که ۱۴ سال دارد و در بخش حفظ کل قرآن در این دوره از مسابقات شرکت کرده است، گفت: مدرک حفظ عمومی کل قرآن دارم و در این سال‌ها تأثیر بسیار مثبتی در پیشرفت تحصیلی در سایه قرآن داشتم.

وی که موفق به کسب رتبه نخست در مسابقات بسیج هم در سطح استانی و هم شهرستانی شده است، آرامش، صبر، سبک زندگی اسلامی، انس با مفاهیم و آموزه‌های قرآنی، بهبود رفتار اجتماعی و خانوادگی را از جمله هدیه قرآن به خود دانست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار