به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «لوئیز واتریج» سخنگوی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از غزه در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت: «مردم منتظر مرگ هستند. ظاهرا مرگ تنها سرنوشتی است که در این وضعیت وجود دارد.»
سخنگوی آنروا طی ۲ ماه اخیر در نوار غزه حضور داشته و شاهد بحران انسانی، ترس از مرگ و شیوع بیماری در بحبوحه جنگی که رژیم صهیونیستی به راه انداخته، بوده است.
او از النصیرات واقع در مرکز غزه، یکی از اهداف هوایی مرتب نیروهای اشغالگر گفت: «هیچ مکانی در نوار غزه امن نیست. واقعا هیچ جا امن نیست و شرایط بسیار ویرانکننده است. ما در حال حاضر پیرامون شیوع بیماری و وضعیت بهداشت با چالشهای بیسابقهای مواجه هستیم و بخشی از آن به دلیل محاصرهای است که اسرائیل در نوار غزه ایجاد کرده است.»
دهها هزار فلسطینی در مدارسی در سرتاسر نوار غزه پناه میبرند، اما رژیم صهیونیستی دائما آنها را با حملات موشکی خود هدف قرار میدهد.
واتریج در این خصوص گفت: «حتی یک مدرسه هم دیگر مکان امنی بهشمار نمیرود. به نظر میرسد که اکنون بیش از چند بلوک با خط مقدم فاصله ندارید. مردم بیشتری در غزه مجبور به کوچ شده و ظاهرا آنها توسط نیروهای اسرائیل دنبال میشوند.»
سازمان دفاع شهری در نوار غزه اخیرا از هدف قرار گرفتن مدرسه «مصطفی حافظ» واقع در غرب شهر غزه و شهادت دستکم ۱۲ تن در نتیجه آن خبر داد.
پیشتر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرده بود بیش از نیمی از مدارس غزه که در ۱۰ ماه گذشته و پس از شروع جنگ غزه در ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳ به پناهگاههایی برای سرپناه دادن به آوارگان فلسطینی و غیرنظامیان تبدیل شدهاند، «بهطور عامدانه و مستقیم»، آماج حملات قرار گرفتهاند.
تقریبا بیش از ۱۰ ماه از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه میگذرد و این رژیم همچنان به جنایات جنگی بیامان خود در این باریکه ادامه میدهد. همچنین مناطق امن در غزه همزمان با دستورهای مختلف تخلیه، بهتدریج کوچکتر میشوند و صدها هزاران نفر از فلسطینیان در چادرهایی به همراه خدمات عمومی اندک روزها را سپری میکنند و یا به دنبال پناهگاهی در مدارس هستند که طبق آنچه سازمان ملل متحد میگوید، هزاران نفر از آنها مستقیما مورد هدف قرار میگیرند.
این مقام سازمان ملل با اشاره به آوارگی مردم غزه گفت: «آنها همچنان در حال کوچ هستند و هر جایی که باشد، میروند. جاهایی که موشها، عقرب و سوسکها هستند یا حشراتی که موجب شیوع بیماری از پناهگاهی به پناهگاه دیگر میشود.»
سخنگوی آنروا در پایان تاکید کرد: «مردم غزه همیشه نسبت به آتشبس ابراز امیدواری میکنند و چشمهایشان را به مذاکرات دوختهاند.»
انتهای پیام/ ۱۳۴