به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس به نقل از روابط عمومی سازمان حج، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر در دیدار رییس سازمان واتیکان به جذابیت زیباییهای ایران برای گرددشگران دنیا اشاره کرد و افزود: سالانه چندین میلیون نفر از داخل وخارج ایران جاذبههای کشور را میبینند که بیشتراین سفرها حاوی جنبه های دینی، اخلاقی ، معنوی ، تاریخی و فرهنگی است.
وی بااشاره به تشابههای زیاد بین اسلام و مسیحیت درحوزه ارزشها و آداب زیارت، ابراز امیدواری کرد این سفر زمینه توسعه ارتباط دو ملت و دوکشور ایران وایتالیا را که از تمدنی بزرگ برخوردار هستند، فراهم کند.
سرپرست حجاج ایرانی به سفرموفق رییس جمهور کشورمان به ایتالیا اشاره کرد و گفت: با توجه به بسترهای فراهم شده به آینده روابط دو کشوردرحوزه گردشگری دینی ، تاریخی و فرهنگی بسیار امیدوار هستیم.
دراین دیداردو طرف ازهمکاری و گفتوگو درموضوع راههای مقابله با افراط گرایی و تروریسم و برگزاری همایش زیارت از دیدگاه ادیان الهی استقبال و تاکید کردند شرایط و موقعیت کنونی برای تمامی مومنان جهان از اهمیت خاصی برخوردار است .
دراین دیدار که سعید اوحدی رییس سازمان حج و زیارت و حجت الاسلام والمسلمین محمد طاهرربانی سفیر ایران در واتیکان حضور داشتند سرپرست حجاج ایرانی و رییس سازمان زیارت واتیکان تاکید کردند که توسعه روابط در حوزه دیدار ازاماکن مقدس دینی ، تاریخی و فرهنگی میتواند چشم انداز سودمندی در روابط آینده دوملت دربرداشته باشد.
رییس سازمان زیارت واتیکان نیز دراین ملاقات از سفرهای زیارتی بعنوان فرصت مناسبی برای آشنایی با مذاهب و فرهنگهای مختلف نام برد و آن را درراستای تقویت گفتوگو ، صلح جهانی و نزدیک شدن ملت ها به یکدیگر دانست.
آندره آتا، تروریسم و افراطگرایی و کشتار مردم بیگناه به نام مذهب را محکوم کرد و افزود: جهانگردی مذهبی فرصت بینظیری برای تربیت انسان ها ، احترام به یکدیگر و معماری صلح است.
وی اظهار داشت: بسیار خوشحالم که در این سرزمین زیبا، میهمان مردم مهماننواز ایران هستم و معتقدم باید تلاش و برنامهریزی کنیم تا سفر کاروانهای زیارتی و گردشگری به ایران هرچه سریعتر برقرار شود.
دراین دیدار سعدی اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به نقش مهم حوزه گردشگری در اقتصاد کشورها ، آشنایی با تمدن ، میراث فرهنگی و آموزههای دینی را خواست امروز جوامع بشری دانست.
وی تصریح کرد: در شرایطی که عده ای در تلاشاند چهره دین را در دنیا خشن جلوه داده و آن را خدشه دارسازند درایران احترام به حقوق دیگران و صلح و همزیستی مسالمت آمیز بعنوان الگوی زندگی مطرح است.