یادداشت/ فاطمه همتی آذر

تخریب بیت امام یا اصلاح شورای نگهبان!

امروز بعد از عدم تایید صلاحیت برخی نام‌ها، عده‌ای به دنبال حربه‌ای برای پیش‌برد خواسته‌های نامشروع خود و رسیدن دوباره به چرخه قدرت هستند چرخه‌ای که در ذهنشان به عنوان ارثیه‌ای پدری شناخته می‌شود و هیچ کس حق ورود به آن را ندارد.
کد خبر: ۶۸۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳ - 03February 2016

تخریب بیت امام یا اصلاح شورای نگهبان!

گروه اخبار داخلی دفاع پرس؛ هر چه به روزهای گرم انتخابات نزدیکتر میشویم واگویهها و سخنها پیرامون آنچه باید بشود و آنچه باید در شورای نگهبان در ارتباط با کاندیداها صورت گرفته و بگیرد؛ بیشتر به گوش میرسد. این گفت و شنودها از افراد تایید صلاحیت شده گرفته تا آنها که رد صلاحیت شدهاند و منصوبین به آنها بعید نیست چرا که هر کدام خود را با انتخاب در پستی (مجلس شورای اسلامی_مجلس خبرگان رهبری) در آستانه تحقق اهدافی میبیند که روزی خواهان دست یافتن به آن بودند.

به جز افراد معدودی که با نفس اماره خود کلنجار رفته و به آن افسار زدهاند تا به جز خدمت به مردم و رضای خدا قدمی بر ندارند؛ عده ای دیگر هستند که رسیدن به جایگاهی در نظام را حق مسلم خود میدانند که تا امروز از آنها سلب شده بود. ولی حقیقت امر آنست که به فرموده امام خمینی(ره): "انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و منصوبین به انقلاب و آنهایی که در راه رسیدن این نظام به ارزشها و آرمانهایش تلاش بیشتری کرده اند در واقع آخرت خود را ساختهاند ".

بنابراین فرموده بنیانگذار کبیر انقلاب و درسهایی که تا امروز از سیره اخلاق اجتماعی معصومین آموختهایم، از ویژگی های رفتاری پیامبر مهربانیها (ص) تواضع و فروتنی در برابر دیگران بوده است. ایشان در نهایت مهربانی و نرمی ولی با اقتدار با مردم برخورد می کردند و اهل بیت ایشان نیز همین روال را در چارچوب زندگی خود قرار دادند و هیچگاه به سمت دشمنان خاندان طاهر خود متمایل نشدند؛ البته که این ذریه نمونهای خاص در بشریت بودند و همسانی با آنان خطایی محض است ولی کم اشتباهی از مردمانی که امروز با لباس پیامبر همچون اشبحالناس به ایشانند و راه پیامبر نور را پیش گرفتهاند حداقل تقاضای خواص با بصیرت در یک جامعه میتواند باشد.

با تمام این اوصاف ولی گویی برخی این واقعیت را به فراموشی سپردهاند و این روزها به دنبال سهم خواهی از نظام هستند، حال این سهم می خواهد بیت امام را تخریب کند و یا اینکه پلی باشد برای تخریب گذشته حامیان این چهرهها؛دیروز برخی با نام اقوام امام اقدام به یکه تازی می کردند و امروز بعد از عدم تایید صلاحیت آن نامها، به دنبال حربهای برای پیشبرد خواستههای نامشروع خود و رسیدن دوباره به چرخه قدرت هستند؛ چرخهای که در ذهنشان به عنوان ارثیهای پدری شناخته میشود و هیچ کس حق ورود به آن را ندارد.

این زیاده خواهیهای سیاسی در حالی در بین برخی از شخصیتها و جریانهای سیاسی در روزهای منتهی به تبلیغات انتخاباتی بیشتر و بیشتر میشود که تنها ثمره آن را هزینه ساز بودن این گونه رفتارها برای انقلاب می توان تعریف کرد.

یقینا این گونه جریانات بدون آگاهی و با چشمان بسته قدم بر روی این جاده ناثواب نگذاشتهاند اما یقینا پایان راه این گونه تندرویها به مانند فتنه 88 آن چیزی نخواهد بود که اینها از هم اکنون برای خود تصویر سازی کردهاند بلکه دقیقا می توان حرکت این جریانها را به مانند کمانداری تشبیه کرد که در دل تاریکی میخواهد سیبل مقابل را مورد هدف قرار دهد غافل از اینکه در این تاریکی هستند گرگهای داخلی و خارجی که بی مهابا تیرهای نشسته بر کمان را به سوی هدف رها کرده و افسار کار را از دست این دسته جریانات تندرو خارج کنند.

در این روزها شاید توقع زیادی باشد که اگر از این دست افراد بخواهیم با هوشیاری و بصیرت راه صحیح را از ناصحیح تشخیص دهند و در زمین تخریب نظام بازی نکنند چرا که قدرت به مانند گویی در برابر چشمان آنها در حال تکان، تکان خوردن است و آنان را هیپنوتیزم کرده است.

ولی باید بدانیم امام خمینی(ره) سالها پیش که انگار به خوبی اطرافیان خود را شناخته بود و از جنگ "بود و باید بشودها" پس از خودش اطلاع داشت در جواب زیاده گویی برخی از همین گزافه گویان تنها اصول نظام و قانونگذار را کانون و هدف کشور قرار دادهاند و فرمودهاند: "هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است «مفسد» است". بر این اساس هیچ فردی چه بیت ایشان و چه از نزدیکانشان هیچ حرف و سخنی بالاتر از قانون اساسی و شورای نگهبان نمیتوانند بزنند.

نظر شما
پربیننده ها