به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس از پایگاه خبری سازمان غذا و دارو ، رسول دیناروند افزود: فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد، بلند مدت است از سوی دیگر تقلبات و آلاینده ها در محصولات غذایی در طولانی مدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد.
وی خاطر نشان کرد: کاهش نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس را در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش داده ایم و سیاست بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود.
دیناروند تصریح کرد: متاسفانه روغن هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آن ها 10 درصد که باید به صفر برسد.
وی یادآور شد: در سال های اخیر پیشرفت های خوبی را در حوزه غذا داشته ایم و تلاش بر این است که فعالیت های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.