مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان:

مرحوم اسدی، الگوی ایثار، ایستادگی، پیرو خط امام و ولایت فقیه بود

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان گفت: مرحوم اسدی از عزیزترین سرمایه های زندگی خود گذشت و یک الگوی ایثار، ایستادگی ، پیرو خط امام و ولایت فقیه بود.
کد خبر: ۶۹۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹ - 04February 2016

مرحوم اسدی، الگوی  ایثار، ایستادگی، پیرو خط امام و ولایت فقیه بود

به گزارش دفاع پرس از کرمان، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان در خصوص درگذشت علی اکبر اسدی پدر سه شهید و یک آزاده جانباز دوران دفاع مقدس در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار دفاع پرس گفت: مرحوم اسدی که خود از مادحین اهل بیت در خانوک بود، ازعزیزترین سرمایه های زندگی خود گذشت و یک الگو ایثار، ایستادگی ، پیرو خط امام ، رهبری  و ولایت فقیه بود.

وی با اشاره به این که سیره، رفتار ومنش  شهدا، الگو و نقشه راه زندگی ما هستند به بیان خاطراتی از شهیدان اسدی پرداخت و گفت:

 شهید حسین اسدی که شهید سوم این پدر بزرگوار است. سال 64 بود، رفت پیش امام و تعدادی عکس به امام داد و از امام خواست که پشت عکس ها را محض تبرک امضا کند و یکی از عکسها ، عکس خودش بود و گفت: اگرمی شود محض تبرک یه جمله بنویسید تا از شما پیرجماران یادگار داشته باشم.

وی ادامه داد:از بین عکسها، امام، روی عکس حسین اسدی نوشتند ( خداوند این شهید مسعود را رحمت فرماید) "روح الله موسوی الخمینی"

حیرت زده مانده بود که چه سری در کار است!؟ شهید حسین اسدی به خانواده اش گفت: از سال 1364 تا 1388 من همه امیدم به این نوشته امام است.3 ماه بود که خدمتش در شرق کشور و زاهدان تمام شده بود. شهید اسدی گفت: برای اینکه دینی به گردنم نباشد یک مدت مازاد کار می کنم که آن دنیا شرمنده شهدا نباشم.

وی ادامه داد: از همسر شهید نقل است که شهید سفارش کرده یک مقداری از پول من را به بیت المال برگردانید که اگر جایی کم کاری کردم  و یا احتمالاً حق من نباشد ،جبران شود و اکنون پس ازاین سال ها همه از این سر مرید و مراد با خبر شدیم که، امام خود شهدایش را انتخاب می کند.

  سرانجام شهید حسین اسدی پس از سالها تلاش و فعالیت برای زنده نگه داشتن یاد شهدا  و خدمت خالصانه به کشورومنطقه شرق کشور در حادثه تروریستی در منطقه سیستان و بلوچستان به خیل دوستان شهیدش پیوست.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در پایان ضمن عرض تسلیت به بیت مکرم و خانواده معزز اسدی، به آمار والدین شهدا در کرمان اشاره کرد و گفت:هم اکنون 3596 نفرمادرشهید و 1862 پدرشهید در کرمان در قید حیات هستند و برای این  نظام و این انقلاب و رهبرعزیزمان دعا می کنند.

گفتنی است مرحوم علیاکبر اسدی خانوکی پدر شهیدان حسن، عبدالرضا، حسین اسدی و آزاده جانباز حبیب الله اسدی سه شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۳۹۴ به فرزندان شهیدش پیوست.

نظر شما
پربیننده ها