به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، «سنگر ساز بیسنگر» زندگینامه داستانی شهید «سید محمدتقی رضوی» از فرماندهان مهندسی رزمی در جهاد سازندگی است. این کتاب در ۱۱ فصل و ۲۵۶ صفحه به قلم «نصرتالله محمودزاده» تدوین و تالیف شده است.
شهید «سیدمحمدتقی رضوی» با اوجگیری مبارزات انقلاب اسلامی و صدور فرمان تاریخی امامخمینی (ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، از پادگان گریخت. با شروع جنگ عازم منطقه شد و پس از ماهها خدمت در مسئولیت فرماندهی مهندسی جهاد سازندگی، بهعنوان مسئول ستاد کربلا و فرماندهی مهندسی جنگ جهاد سازندگی به معاونت فرهنگی قرارگاه منصوب شد و به هدایت مهندسی ـ رزمی جنگ پرداخت. او به هنگام شناسایی منطقه عملیاتی کربلای ۱۰ در ارتفاعات کوههای سردشت بر اثر انفجار گلولۀ توپ به شهادت رسید.
بخشی از متن کتاب:
«با سرازیر شدن جنگزدهها به سمت اهواز، شهر از شیون و فغان زنانی که اعضا خانواده خود را در اثر بمباران و گلوله باران عراقیها از دست داده بودند، پر شده بود. شیون آنها فشار روانی زیادی را به اهالی شهر وارد ساخته بود. اکنون با گذشت بیستروز از حملات پیدرپی عراقیها، کمکم مردم به این وضع عادت کرده و سعی داشتند خود را از مهلکهی جنگ دور کنند.
این صحنهها مثل پرده سینما از جلوی چشم آقاتقی میگذشتند. افکارش غرق در این اتفاقات بود و وقتی به خود آمد که اتومبیل از کوچهپسکوچههای شهر بهسمت محل استقرارشان میرفت. راننده مقابل مدرسهای که انبوهی از جوانان جلوی آن تجمع کرده بودند، ایستاد. نگهبان با شنیدن صدای بوق ممتد در را باز کرد. حیاط مدرسه شلوغ بود. از سرووضع کسانی که در آنجا جمع شده بودند، پیدا بود اکثرشان اهل خوزستان نبوده و داوطلبانه برای مقابله با دشمن به اهواز آمدهاند. آقاتقی به یاد اولین روزی افتاد که از مشهد مستقیم به اهواز آمد و پس از چند روز سرگردانی، در همین مدرسه به جمع افراد داوطلب پیوست.
بیستروز برای او بسیار طولانی به نظر میرسید، اما از سه شب قبل که برای عملیات به منطقه دُب هردان میرفت، همه چیز عوض شده بود و دیگر اسیر هیجانات داخل شهر نمیشد. از اتومبیل پیاده شد و بیاعتنا به پافشاری جوانانی که درخواست اسلحه میکردند، وارد اتاقی شد تا کمی استراحت کند. بیش از بیستنفر کنار همدیگر روی زمین به خوابی خوش فرو رفته بودند. یکی از آنها که معلوم بود پتویی گیرش نیامده، اورکت خود را روی خود کشیده بود. آقاتقی با مشاهدهی آن جوان حساب کار دستش آمد و بدون اینکه دنبال رواندازی بگردد، در گوشهای دراز کشید. همینکه سرش را روی زمین گذاشت، به خوابی عمیق فرو رفت.»
«سنگر ساز بیسنگر» در ۲۵۶ به قلم «نصرتالله محمودزاده» به نگارش درآمده و توسط انتشارات شهید کاظمی در دو هزار نسخه منتشر شده است.
انتهای پیام/ 161