به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، مراسم «شب عاشقان شیدا» و پاسداشت شهدای روایت فتح با حضور سردار «علی مقواساز» رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در محل این بنیاد برگزار شد. در این مراسم که جمعی از فعالان هنر انقلاب و دفاع مقدس مهمان آن بودند، از پیشکسوتان عرصه هنر و ادبیات مقاومت تقدیر شد.
کوروش زارعی، هوشنگ توکلی، مصطفی دالایی، مرتضی شعبانی، سعید یزدانی، ابوالقاسم وردیانی، مرتضی عظیمی میرآبادی و ... از حاضران در این مراسم بودند.
در ابتدای این مراسم اصغر بختیاری از اعضای روایت فتح با اشاره به برگزاری این دورهمی اظهار داشت: تا قبل از کرونا همراه با دوستان و هم نسلان خود به بهانه افطار دور هم جمع میشدیم و از حال و روز یکدیگر باخبر میشدیم، اما چند سالی است که این دورهمی کمرنگ شده و بعد از کرونا چنین اتفاقی نداشتیم. البته هیئت شهدای روایت فتح را در این بنیاد راهاندازی کردیم و محلی برای دور هم جمع شدن یادگاران هشت سال دفاع مقدس شد. در آن هیئت به مناسبت شهادت هر کدام از یاران سفر کرده مراسمی برگزار میکنیم تا یاد و خاطرهاش گرامی داشته شود. مراسم امروز نیز به همین بهانه برگزار میشود و قصد داریم یک مراسم دورهمی با حضور فعالان هنر دفاع مقدس برگزار کنیم.
در بخش دیگری از این مراسم، سعید یزدانی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس خاطرهگویی کرد و با اشاره به همراهی خود با زندهیاد شهید رضا مرادینسب گفت: رضا مرادی نسب صدابردار روایت فتح بود و بارها به من میگفت که ما مجموعهای به نام «جهاد تلویزیون» داریم و به آنجا بیا. در آن زمان من اواخر دوران دبیرستان را پشت سر میگذاشتم و به جبهه میرفتم و میآمدم. هر بار که رضا مرادینسب مرا میدید به من میگفت بیا اما من نمیپذیرفتم.
وی ادامه داد: به یاد دارم که یکبار شهید آوینی و ابعاد شخصیتی او را برای من تصویر کرد و به شدت راغب شدم که او را ببینم. همین شد که به روایت فتح آمدم. یکی دو ماه با نگاتیو و دستگاه سینک و ... آشنا شدم و به عنوان کمک صدابردار همراه با دوستان برای ساخت فیلمهای مستند میرفتیم. به یاد دارم که اولین تجربه من در جهاد بود و به جبهه نرفتیم. اینگونه بود که آرام آرام تبدیل به صدابردار شدیم. البته همیشه با خودم فکر میکردم که باید اسلحه به دست بگیریم و پشت خاکریز باشیم.
یزدانی گفت: ۲ سال در روایت فتح بودم اما آن حس خوبی که باید داشته باشم را نسبت به کار خودم نداشتم. حالا که سنم بالا رفته است فهمیدم چه کار ارزشمندی انجام میدادیم.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حاج قاسم دهقان گفت: حاج قاسم دهقان از فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله بود؛ خداوند او را یاد کند؛ او به دلیل جراحات نمیتوانست به جبهه برود و به همین دلیل به روایت آمده بود. عملیاتهایی که در کنار دوستان بودم باعث شد تا سوابقی ثبت بشود تا مردم بدانند رزمندگان ما چه افتخارآفرینیهایی کردند. به نظرم درباره دفاع مقدس اگر چنین روایتهایی نبود کسی متوجه عظمت رزمندگان نمیشد. در این بین نقش سیدمرتضی آوینی هم بسیار بالا بود.
بخش دیگری از این مراسم اختصاص به رونمایی از یک اثر تجسمی داشت که توسط رضا فرخی کشیده شده بود. همچنین از جمعی از هنرمندان فعال در عرصه دفاع مقدس تقدیر شد. اسامی هنرمندان تقدیر شده بدین شرح است: سعید فراقی؛ غلامحسین پیرهادی، فیلمبردار و کارگردان؛ مجید فراهانی، صدابردار؛ مختار علی سلیمی، دستیار گروه روایت فتح؛ جمال شورجه، نویسنده و کارگردان؛ حسین مسافر آستانه، کارگردان تئاتر؛ راضیه تجار، نویسنده؛ محمود حاج محمدی، عکاس؛ نصرت الله محمودزاده، نویسنده ادبیات پایداری؛ مصطفی گودرزی، نقاش؛ یدالله وزیری، عکاس.
انتهای پیام/ 121