ثبت بیش از ۳۱ انتشارات وابسته به ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان‌ها/ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس به رشد انتشارات کمک می‌کند

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس از ثبت بیش از ۳۱ انتشارات وابسته به ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان‌ها خبر داد و گفت: نمایشگاه کتاب دفاع مقدس به رشد انتشارات کمک می‌کند.
کد خبر: ۶۹۵۸۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۱ - 03October 2024

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس: ثبت بیش از ۳۱ انتشارات وابسته به ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان‌ها/ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس به رشد انتشارات کمک می‌کند سردار سرتیپ دوم بسیجی «مهدی امیریان» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس شب گذشته در حاشیه بازدید سیزدهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس و مقاومت که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان مازندران در قائمشهر برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در مازندران، با اشاره به بازدید چهار ساعته از نمایشگاه، اظهار داشت: سعی کردم تمام غرفه‌ها را به دقت ببینم و با غرفه داران صحبت کنم، کتاب‌ها را ببینم؛ سوالاتی را از تعداد عناوین کتاب‌ها و تنوع موضوعات بویژه از اقدامات در حوزه کودک و نوجوان بپرسم.

وی ضمن قدردانی از زحمات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سپاه و بسیح، شرایط برپایی غرفه‌ها و نمایشگاه را قابل قبول دانست و ادامه داد: باید در حوزه مخاطب و حضور مردم تلاش بیشتری صورت بگیرد.

حضور ۱۰۳ ناشر در نمایشگاه فرصتی برای هم افزایی 

سردار امیریان با بیان اینکه حضور ۱۰۳ ناشر در این نمایشگاه ظرفیت ویژه و فرصت خوبی برای انتقال تجربه، هم‌اندیشی و هم افزایی است و از این فرصت باید استفاده بهتری شود، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارت آموزی را در این نمایشگاه از ضرورت‌ها برشمرد.

این مسئول با اشاره به غرفه انتشارات سرو سرخ وابسته به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در این نمایشگاه، تصریح کرد: در این غرفه  بیش از ۵۰۰ کتاب از انتشارات وابسته به ادارات کل استان‌ها به نمایش گذاشته شد.

وی خاطرنشان کرد: امسال یا توجه به همزمانی نمایشگاه با افتتاح موزه دفاع مقدس در برخی استان‌ها و فعالیت‌های هفته دفاع مقدس تدبیر شد آثار و تولیدات استان‌ها در این غرفه جانمایی شود و کتاب‌های خوبی ارسال شده است.

سردار امیریان با تأکید بر اینکه برای حضور مخاطب و هم‌افزایی بین ناشرین باید تلاش بیشتری صورت گیرد، تصریح کرد: اگر همه ناشران حضور فعال داشته باشند فرصت خوبی برای هم‌اندیشی و به اشتراک گذاشتن تجربیات است تا از نقاط ضعف و قدرت استفاده کنند و این گونه رویداد‌ها کمک به رشد انتشارات دارد و از این منظر جای تقدیر از سازمان حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بسیج و سپاه قدردانی می‌کنیم.

تولید بیش از هزار و ۹۰۰ عنوان کتاب در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

سردار امیریان تولید کتاب را یکی از مأموریت‌های اصلی سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اعلام کرد و گفت: بیش از ۳۱ انتشارات ثبت شده در ادارات کل استان‌ها داریم که  موظف هستند هر ساله ۶۰ عنوان کتاب تولید کنند و سال گذشته بیش از هزار و ۹۰۰ عنوان کتاب در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس توسط انتشارات و ادارات کل به چاپ رسید که فیزیک کتاب به سازمان منتقل شد و مورد بررسی قرار  گرفت و همه استان‌ها و ادارات کل موظف هستند از هر عنوان کتاب، حداقل ۲۰۰ شماره چاپ کنند.

این مسئول با بیان اینکه در تنوع موضوعات دچار مشکل هستیم، اذعان داشت: بعضی از موضوعات فراوانی زیادی دارد مثل خاطرات و تاریخ شفاهی، اما بعضی از موضوعات مثل کودک و نوجوان و کتاب‌های پژوهشی فراوانی کم است و نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی ادامه داد: ما در سازمان این برنامه‌ریزی را شروع کردیم که بر اساس آن ۶۰ عنوان کتاب سهمیه هر استان پیشنهاد سهمیه بدهیم و به صورت نظاممند پیش ببریم تا جایی با افزایش یا اشباع عنوان کتاب روبرو نشویم و در جایی دیگر دچار کمبود باشیم و برای همین یک آمایش سرزمینی انجام دادیم و امسال در نمایشگاه کتاب غرفه متمرکز داشتیم که همه استان‌ها آمدند و از تجربیات همدیگر استفاده کردند و این ساماندهی و سازماندهی برای تولید هدفمند این ۶۰ عنوان کتاب در حال انجام است تا بتوانیم به آن آمایش سرزمینی برسیم که بر اساس مخاطب و نیاز مخاطب کتاب تولید کنیم.

برگزاری ۴ رویداد ملی ادبی  

سردار امیریان در ادامه با بیان اینکه سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس پر رویدادترین سازمان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به شمار می‌آید، گفت: کتاب سال دفاع مقدس، کنگره شعر دفاع مقدس، کنگره داستان کوتاه یوسف و کنگره ادبیات پایداری چهار رویداد ملی است که در سازمان ادبیات و تاریخ برگزار می‌شود.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی و کارگاه‌های مهارت افزایی را در حاشیه این رویداد‌ها از برنامه‌های این سازمان برشمرد و با اشاره به شناسایی نویسندگان نو قلم و جوانان علاقمند در حوزه داستان کوتاه و جذب افراد با نبوغ و استعداد و علاقه، اذعان داشت: یکی از کارکرد‌های اینگونه رویداد‌ها پیدایش و پیدا کردن و یا دیده شدن استعداد‌های نو و جوان است و باید موضوع استعدادیابی را در اولویت قرار بدهیم و باید آموزش همراه با تولید داشته باشیم.

تهیه و تنظیم: حدیثه صالحی

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار