«معرفی کتاب»

«همه راه‌های رفته»

کتاب «همه راه‌های رفته» خاطرات رزمنده جانباز «علی ایلات» که به نویسندگی «فرانک انصاری» در سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات «خط هشت» به چاپ رسید.
کد خبر: ۶۹۶۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰ - 06October 2024

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل؛ کتاب «همه راه‌های رفته» خاطرات رزمنده جانباز «علی ایلات» که به نویسندگی «فرانک انصاری» توسط انتشارات «خط هشت» در ۱۰۰۰ نسخه با حمایت مالی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل به چاپ رسیده است.
علی ایلات متولد سال ۱۳۴۵ در یکی از روستا‌های شهرستان گرمی از توابع استان اردبیل است. او جانباز ۲۰ درصد جنگ می‌باشد و در عملیات‌های والفجر ۸، والفجر ۹، کربلای ۱ و ۵، بیت‌المقدس ۴، حضور فعالی داشته است. او ازدواج کرده و سه فرزند دارد و هم‌اکنون به شغل گل‌فروشی مشغول است.
 
در بخشی از کتاب آمده است:
روزی که خرمشهر سقوط کرد؛ با بچه‌های روستا توی باغ بودم. خیلی گریه کردم. از نصرت مددی که در خرمشهر کار می‌کرد، خبری نداشتم. چند ماه بعد نصرت آمد؛ در حالی که گردنش تیر خورده بود. همه بچه‌ها دورش جمع شدیم. به ما گفت: من آخرتم را گرفتم. چون بدنم پر از ترکش است و شرمنده امام حسین (ع) نیستم. شاید با جنگیدن بتوانیم راه کربلا را باز کنیم.
بعد از این که زخم‌های نصرت خوب شد؛ این دفعه رفت سربازی و بعد از نصرت، صالح هم در اردیبهشت ماه سال ۶۲ به سربازی رفت. بعد از رفتنش احساس تنهایی می‌کردم. همه به کار خودشان مشغول بودند. اقام کشاورزی می‌کرد و برادر و خواهر هایم درس میخواندند. جای خالی صالح را که حس می‌کردم، گریه ام می‌گرفت. بعد از رفتن صالح برای دومین بار تنها شدم. پانزده روز از رفتن صالح گذشته بود که رفتم پایگاه سیدکندی تا برای مسجد روستا پرچم بگیرم. میرحسین موسوی فرمانده پایگاه داشت با عده‌ای از بچه‌ها درباره‌ی جنگ و علت‌های شروع آن حرف می‌زد. نشستم و از سیر تا پیاز حرف هایش را گوش دادم. همان جا فهمیدم که اسماعیل نوری پسر تاپدوق هم به جبهه رفته است. با خودم گفتم اسماعیل برود و من بمانم؟!
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار