در ساخت المان و زیباسازی هم به الگوهای ملی هم اعتقادی توجه شود
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مُهر، سردار «حسین معروفی» معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین در آیین افتتاحیه اِلمان میدان سرداران شهید اسیر که امروز با حضور جمعی از مسئولین شهرستانهای لامرد و مهر، بخش و جمعی از خانواده های شهدا و مردم ولایتمدار این منطقه برگزار شد، اظهار داشت: امور فرهنگی پنج مولفه دارد که مولفه اول آن نمادسازی و اِلمان سازی است که شما انجام دادید و سپس فرهنگسازی، سوم گفتمانسازی، چهارم شبکهسازی و پنجم جریان سازی است.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین ادامه داد: اگر نماد نباشد جریانسازی و تولید جریان ممکن نیست و این نماد باید حفظ شود. شهید و ارزشهای الهی ما باید نمادش حفظ شود.
وی با تمجید از المان شهدای اسیر گفت: بسیار کار زیبایی شده و من دستبوس همه عزیزانی هستم که کار ارزشمندی را در این مکان انجام دادند اما قطعا ادامه دارد و کارهای دیگری در تکمیل این موضوع ادامه خواهد یافت و این کار می تواند شروع کننده یک کار عمیقی در منطقه باشد.
سردار معروفی اضافه کرد: مجاهد این نیست که لباس ما را بر تن کند و برود بجنگد زیرا شرط جهاد از خود گذشتن است. پس باید تکیه گاه مردم بشوید. در هر عرصه ای خدمت می کنید باید جهاد کنید.
وی افزود: در وجود هر مجاهد و هر شهیدی پنج گذشت یعنی گذشت از گناه، گذشت از مال، گذشت از دنیا، گذشت از عزیزان شبیه کاری که خانواده شهید نوری انجام دادند، گذشت از آبرو و گذشت از جان باید نهادینه شود.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین تاکید کرد: کار زیبایی که در این اِلمان انجام شده این است که عکس سردار حاج رستم قاسمی در آن نصب شده و حاج رستم نیز خیلی مجاهدت کرد نباید بگذاریم گم بشود.
وی خاطرنشان کرد: زیباسازی در روح و روان انسان ها اثر می گذارد. در زیباسازی هم حوزههای اعتقادی و هم نمادهای ملی را ببینید.
انتهای پیام/


