به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، صبح امروز در یادواره شهیدان ستاری و اردستانی اظهار داشت: تجلیل از این شهیدان، تجلیل از غیرت، مردانگی و مروت است.
وی با بیان اینکه شهید سرلشکر منصور ستاری در هشت سال مدیریت خود در نیروی هوایی نقش ویژهای را در ارتقای این نیرو ایفا کرد، افزود: تاسیس پروژه هواپیماسازی اوج، بهینهسازی رادارهای نهاجا، ساخت و تولید بمبها و موشکهای هدایتشونده در دوران ایشان و بهواسطه تلاشهای بی وقفه این فرمانده نابغه و فداکار صورت گرفته است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: احداث دانشگاه هوایی (دانشگاه شهید ستاری)، بیمارستان 600 تختخوابی بعثت و همچنین ساخت «هواپیمای پرستو» از دیگر خدمات شهید ستاری است.
حجتالاسلام آل هاشم با بیان اینکه شهید ستاری فهم فرهنگی داشت، افزود: در سال 72 بهعنوان معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش با دیگر مدیران فرهنگی خدمت ایشان رسیدیم و طبق قرار قبلی باید ظرف یک ساعت جلسه را به پایان میرساندیم؛ اما توجه و استقبال ایشان باعث شد یک روز کامل به مباحث فرهنگی اختصاص یابد.
وی افزود: شهید ستاری از اینکه شهدای نیروی هوایی خیلی مظلومانه به شهادت میرسند ناراحت بود و همواره با حزن و اندوه از شهدای این نیرو یاد میکرد؛ ایشان در این خصوص میگفت "من بهخوبی مظلومیت رسانهای نیروی هوایی را درک میکنم؛ اما چارهای نیست؛ ما نمیتوانیم در دوران جنگ در رادیو و تلویزیون، سقوط هواپیما و شهادت خلبان خود را اعلام کنیم."
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: آنچه که این شهید بزرگوار را ماندگار کرد، شجاعت و سواد و دانش نظامی ایشان بود. او توانست با دانش نظامی خود میان نیروهای آفندی و پدافندی پیوند ایجاد کند.
حجتالاسلام آل هاشم تصریح کرد: شهید ستاری با اینکه خلبان نبود، اما توانست فرماندهای موثر در نیروی هوایی شود؛ بهطوری که تمامی کارکنان پروازی وی را قبول داشته و در برابر فرمانش تمکین میکردند.
وی با اشاره به نبوغ و قدرت فرماندهی این شهید والامقام اظهار داشت: مگر کسی میتواند خدمات و نقشآفرینی شهید ستاری را در عملیات والفجر 8 فراموش کند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: خرید جنگندههای کلاس «میگ» و «سوخو» از دیگر خدمات شهید ستاری عزیز بود.
آل هاشم در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به رشادتهای شهید اردستانی نیز گفت: بیتردید شهید اردستانی از نخستین خلبانان حزباللهی ارتش بود که در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و آگاهسازی کارکنان نهاجا در مشهد مقدس نقش موثری ایفا کرد.
وی اضافه کرد: اردستانی در 22 بهمن به همراه تعدادی از همقطارانش در پایگاه هوایی مشهد با لباس نظامی و بهصورت علنی وارد خیابان شده و به صفوف انقلابی مردم میپیوندند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه شهید اردستانی در اکثر عملیاتها حضوری داوطلبانه داشت، افزود: آن شهید با 74 عملیات برونمرزی، 179 گشت هوایی و 150 عملیات پشتیبانی از نیروهای زمینی، رکورد دار است.
حجتالاسلام آل هاشم در پایان با اشاره به اینکه 19 بهمن 57 نقطه عطفی در حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی محسوب میشود، خاطرنشان کرد: حرکت متهورانه کارکنان نهاجا در 19 بهمن 57 که 3 روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حادث شد، کمر نظام طاغوتی را شکست و همچون برگ زرینی بر تاریخ انقلاب اسلامی میدرخشد.