نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

مسئولیت‌پذیری یک تکلیف شرعی و قانونی است

حجت الاسلام نوری گفت: اداره کل استاندارد خراسان شمالی از جمله دوایر مهم و اثرگذار استان است که در حفظ اصالت و هویت نشان استاندارد کوشا می‌باشد. مسئولیت‌پذیری یک تکلیف شرعی و قانونی است، خدمت و مسئولیت وظیفه و تکلیفی است که در اختیار ما قرار داده شده و باید آن را به بهترین شکل اجرا و در خدمت مردم باشیم.
کد خبر: ۶۹۸۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵ - 16October 2024

مسئولیت‌پذیری یک تکلیف شرعی و قانونی استبه گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، حجت الاسلام والمسلمین «رضا نوری» نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی امروز (چهارشنبه) در جمع کارکنان اداره‌کل استاندارد به مناسبت هفته استاندارد، اظهار داشت: اداره کل استاندارد خراسان شمالی از جمله دوایر مهم و اثرگذار استان است که در حفظ اصالت و هویت نشان استاندارد کوشا است.

وی با اشاره بر ضرورت و جایگاه استاندارد تصریح کرد: هر کسی در هر جایگاهی که قرار گرفته باید به شغل و کار خود اهمیت دهد بالاخص دستگاه‌هایی که با جان و مال مردم در ارتباط هستند. مسئولیت‌پذیری یک تکلیف شرعی و قانونی است، خدمت و مسئولیت وظیفه و تکلیفی است که در اختیار ما قرار داده شده و باید آن را به بهترین شکل اجرا و در خدمت مردم باشیم.

«محمد خوران» مدیرکل استاندارد خراسان شمالی نیز در این دیدار به نقش استاندارد در مدیریت اقتصادی اشاره کرد و گفت: برای استفاده از محصولات استاندارد در جامعه باید فرهنگ سازی شود. صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان برای این سازمان یک ضرورت است و تلاش داریم استاندارد را به فرهنگ استاندارد تبدیل کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به بحث ترویج استاندارد در مدارس و فرهنگ‌سازی این مقوله خاطر نشان کرد: دانش آموزان در مدارس و خانواده می‌توانند بهترین سفیران استاندارد باشند به همین دلیل در این زمینه آموزش‌هایی در مدارس انجام می‌گیرد. در این رهگذر مطالبه‌گری مردم نیز می‌تواند در افزایش ضریب استاندارد موثر باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار