به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، «محمدامین توکلیزاده» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این نشست با اشاره به اهمیت سند تحول معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، اظهار داشت: تبیین اسناد و برنامههای تحولی بهمنظور همگفتمانی بدنه فعال محلات، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
توکلیزاده افزود: برای اینکه بتوانیم در سطح میدانی و عملیاتی نیز به اهداف تعیین شده برسیم، باید اسناد کلان و برنامههای بالادستی را نصبالعین و نقشه راه قرار بدهیم. اسناد تحولی شاید بهروزرسانی شوند ولی دال مرکزی برنامههای تحولی ثابت است و تغییر پیدا نمیکند.
توکلیزاده ارتقای شاخصهای هویتی و سبک زندگی را دال مرکزی برنامههای تحولی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد و ادامه داد: انتخاب دال مرکزی سیاستها و برنامههای تحولی معاونت، بر اساس مطالعات میدانی و ادلهها شکل گرفته و تغییر ناپذیر است، البته شاید روشها و ساختارها متفاوت باشد و بهروزرسانی شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به سختی راه ساماندهی امنای محلات شهر تهران، اظهار کرد: مجموعههای تصمیمگیر در محلات متعدد است و بهتبع آن نتیجهگیری در چنین شرایطی بهراحتی اتفاق نمیافتد.
وی گفت: مسئولان راهبری محلات باید اهتمام ویژهای در برگزاری منظم جلسات هیأت امنا و پیادهسازی دستورالعمل انتخاب مدیران محله داشته باشند تا در ادامه خانههای سرای محلات نیز تشکیل و شروع بهکار مجدد داشته باشند.
توکلیزاده ادامه داد: ضروری است خانههایی که از قبل در ساختار بودند بازسازی و احیا شوند، همچنین استقرار خانههای جدیدالتأسیس نیز باید با سرعت بیشتری دنبال شود و از ظرفیت فعالین سابق و قرارگاه تعلیم و تربیت نیز در فعالیت خانههای مرتبط نهایت بهرهگیری بهعمل بیاید.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به نقش قرارگاههای فرهنگی و اجتماعی در شکلگیری ادبیات یکدست و جریان واحد، عنوان کرد: هدفگذاری قرارگاههای فرهنگی و اجتماعی تا کف نواحی و محلات طراحی شده است.
وی با اشاره به تلاشهای تحسین برانگیز بدنه مدیریت محله در مناطق ٢٢گانه، خاطرنشان کرد: باوجود سختیهای فرآیند ساماندهی اعم از تصویب نظامنامه و دستورالعملهای مربوطه، سرای محلات و فعالیتهای آنها در این دوره هیچگاه متوقف نشد و برنامهها و سیاستها جدیتر از همیشه دنبال شد.
انتهای پیام/ 241