رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی:

«ایستگاه خیابان روزولت» تکیه بر ۱۰ هزار سند دارد

حجت‌الاسلام خزایی با بیان اینکه کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» تکیه بر ۱۰ هزار سند دارد، گفت: در شرایط جنگ ترکیبی و شناختی که دشمن سعی دارد، ذهن و ضمیر جوانان را مورد هدف قرار دهد، ارزش کار تولید محتوا و سند و تحلیل کاری بس ارزشمند است.
کد خبر: ۷۰۲۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷ - 30October 2024

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» صبح امروز  (چهارشنبه)  در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام احمد خزایی؛ رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی و ناشر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» به دلیل تولید و انتشار این کتاب پرداخت و اظهار داشت: سال ۱۳۸۶ وقتی دیدیم کتاب‌های ۷۳ روایت تسخیر لانه جاسوسی در دسترس نیست، ضمن اینکه به اسناد جدیدی دست یافتیم، سه جلد کتاب جدید به این مجموعه اضافه کردیم که متکی بر اسناد بود و فکر می‌کردیم ارزش انتشار دارد و البته فکر کتاب دیگری برای استفاده دانشگاهیان بودیم.

«ایستگاه خیابان روزولت» تکیه بر ۱۰ هزار سند دارد

وی با تاکید براینکه هنوز اسناد زیادی درباره لانه‌جاسوسی وجود دارد که منتشر نشده و لایه‌های طبقه‌بندی آن برطرف شده است، عنوان کرد: کتاب جدیدی در این زمینه که متکی براین دست از اسناد قابل انتشار است را به زودی منتشر خواهیم کرد؛ البته در گذشته آثاری را متکی بر اسناد چاپ کرده‌ایم که برنده جایزه جلال آل احمد و کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شده است. 

رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی خاطرنشان کرد: پس از طرح موضوع اهمیت و روایت‌ گله‌مندی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بود که فرموده بودند، چرا درباره اسناد جاسوسی کاری صورت نگرفته درحالی که دشمن خواند و نوشت ولی ما این کار را نکردیم؛ مخاطب‌ سخنان ایشان جوانان بود چراکه فکر می‌کنم شاید پیشکسوتان کم‌کاری شدید دارند لذا ما در موسسه از دکتر محمد محبوبی که یک جوان اهل تحقیق و پژوهش هستند، دعوت کردیم تا این پروژه را انجام دهند. 

حجت‌الاسلام خزایی با بیان اینکه برای نگارش کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» ۱۰ هزار سند توسط نویسنده دیده و خوانده و تجزیه و تحلیل و تقاطع داده شده است، گفت: این حجم کار صورت گرفت تا کار فرآوری اطلاعات خام صورت بگیرد و به مرز تحلیل اسناد برسند. جناب محبوبی به دلیل تسلط به زبان انگلیسی، اسناد را بهره‌برداری کردند و می‌توان گفت این کتاب یک اثر سندالوفور است یعنی سند حرف می‌زند و نویسنده چیزی نمی‌گوید و حتی تحلیل‌ها برپایه اسناد است چون اسناد سلاح قلم است که فرآوری دل و جان محقق قرار می‌گیرد و در مجموع قدرت نرم را تشکیل می‌دهد.

«ایستگاه خیابان روزولت» تکیه بر ۱۰ هزار سند دارد

وی به شرایط جنگ شناختی و ویژگی‌های آن پرداخت و تاکید کرد: به نظرم در شرایط جنگ ترکیبی و شناختی که دشمن سعی دارد، ذهن و ضمیر جوانان را مورد هدف قرار دهد، ارزش کار تولید محتوا و سند و تحلیل کاری بس ارزشمندی است که موسسات مختلف مشغول آن هستند و ما در مجموعه موسسه تاریخ معاصر در این زمینه کارهایی را انجام می‌دهیم و معتقدیم اگر جوان‌ها را باور کنیم، حتمأ شاهد دستاوردهای مکرر دیگری خواهیم شد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار