معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:

روایت نانو رسانه‌ها از جبهه مقاومت در مهرواره بانور/ لبنان، خوزستان ایران است

حجت‌الاسلام عزت‌زمانی، روایت جبهه مقاومت برای مردم را مهم دانست و با تاکید براینکه معتقدیم امروز لبنان، خوزستان ایران است، گفت: نانو رسانه‌ها به عنوان رسانه‌های فردی در مهرواره بانور به روایت جبهه مقاومت خواهند پرداخت و در این مسیر روایت لبنان مهم است.
کد خبر: ۷۰۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ - 05November 2024

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، نشست خبری سومین مهرواره بانور، نهضت رسانه‌ای بانوان مسجد حامی مقاومت صبح امروز (سه‌شنبه) در محل سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد. 

روایت نانو رسانه‌ها از جبهه مقاومت در مهرواره بانور/ لبنان، خوزستان ایران است

رضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه دوران سخت و در عین‌حال ویژه‌ای پیش‌روی جبهه مقاومت است، اظهار داشت: ما مفهوم مقاومت را فراتر از مفهوم جنگ و مبارزه با دشمن می‌دانیم هرچند در جبهه سخت در درگیری مسلحانه و بروز جلوه‌های حیوانی صحنه از طرف دشمن هستیم.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: دشمنیِ دشمن با ما بخاطر اندیشه‌ای است که موجب آزادگی و پیشرفت علمی و تسلیحاتی شده است. انقلاب اسلامی امروز مانع دشمن و ساخت صهیونیست در منطقه است. اگر امروز جلوه‌های برخی از کنش‌های دشمن مثل نسل‌کشی و ترور را می‌بینیم که دشمن ابایی از آن ندارد، بخاطر سنت دشمن است که آن را طبیعی می‌داند. 

وی با تاکید براینکه ملت ایران پیشران جبهه مقاومت و پشتیبان این صحنه است که منجر به پیروزی نهایی خواهد شد، گفت: ما در سخت‌ترین شرایط درگیری و مرگ دشمن هستیم که منجر به پاشیدگی درونی دشمن صهیونیست شده است و جبهه مقاومت از طرفی می‌داند عرصه درگیری مهم و نهایی است لذا دستگاه تبلیغات اسلامی باید خودش را دستگاه تبلیغات جنگ بداند چون جنگ به وضوح در صحنه است‌. تا به امروز اگر خویشتن‌داری جبهه مقاومت وجود داشته است، امروز این رویارویی قطعی است که باید آمادگی‌سازی‌های مسیر صورت گیرد. 

عزت‌زمانی، جنگ شناختی و جهاد تبيين را مهمتر از جنگ میدانی دانست و با بیان اینکه دشمن تمام توانش را در تمام عرصه‌ها به میدان آورده است که روایت بخش مهمی از آن است، گفت: در جنگ شناختی، جنگ از رسانه و روایت شروع می‌شود و اگر این بخش از جنگ دیده نشود ضربات سهمگینی وارد خواهد شد. ویژگی این جنگ سراسری بودن آن است چون بر دل‌ها و ذهن‌ها و اراده‌هاست و در سراسر نقاط صورت می‌گیرد و همه مردم در نقطه‌ی درگیری‌ با آن هستند؛ با این نگاه مسئله روایت و رسانه به‌شدت مهم است. 

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، به خدمات و فعالیت‌های بنیاد روایت و اهمیت بانوان در جایگاه تولید و انتشار روایت پرداخت و گفت: بخش مهمی از نقش بنیاد روایت به هویت بانو مربوط است؛ از ویژگی‌های دیگر طراحی‌های سازمان تبلیغات گره خوردن ظرفیت و مسوولیت‌هاست. یعنی اگر معتقدیم بانوان نقش کلیدی دارند، گره‌ زدن آن‌ها با رویدادها در سازمان تبلیغات به چشم می‌خورد. در بنیاد هدایت در طراحی مهرواره بانور میدان عمل محله و مسجد است و ظرفیت بانوان و روایت در نظر گرفته شده است. 

وی با بیان اینکه نانو رسانه‌ها در مهرواره بانور جایگاه خودشان را در عرصه روایت پیدا می‌کنند، گفت: زنان در جنگ شناختی نقش‌آفرینی جدی می‌کنند اما اعتقاد داریم آنچه در میدان مقاومت نمود پیدا کرده است جلوه‌هایی از مفاهیمی است که امام (ره) با انقلاب اسلامی به دنیا عرضه کرد و تمام دشمنی دشمنان بخاطر این نگاه است.

حجت‌الاسلام عزت‌زمانی، روایت جبهه مقاومت برای مردم را مهم دانست و با تاکید براینکه معتقدیم امروز لبنان، خوزستان ایران است، گفت: نانو رسانه‌ها به عنوان رسانه‌های فردی در مهرواره بانور به روایت جبهه مقاومت خواهند پرداخت و در این مسیر روایت لبنان مهم است.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام محمد پشم‌فروش، مدیر ارتباطات بنیاد هدایت نیز اظهار داشت: بنیاد هدایت بخاطر شیوه‌سازی و توانمندسازی حلقه‌های میانی مساجد شکل گرفته است تا رشد فکری و مهارتی آن‌ها صورت گیرد.

وی بانوان را قشر مهم مساجد دانست و با تاکید براینکه لذا نقش و جایگاه بانوان در اجتماع اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت، گفت: حضور بانوان از نظر اثربخشی در محلات قابل مقایسه با دیگر اقشار نیست. نقش همسر امام (امام جماعت سطوح محلات و شهرستان‌ها) و بانوان در مسجد به عنوان حلقه‌های میانی ماموریت بنیاد هدایت برای شبکه‌سازی و شناسایی این بانوان در مناطق مختلف است که کار گروهی و تیمی انجام می‌دهند.

معاون ارتباطات بنیاد هدایت با تاکید براینکه مهرواره بانور به عنوان بانوان کنشگر مسجد جایگاه ویژه‌ای برای بنیاد هدایت دارند، تاکید کرد: عملیات ویژه مهرواره بانور انعکاس کنشگری زنان در مساجد است که سومین دوره آن شکل خواهد گرفت.

پشم‌فروش به پیشینه مهرواره بانور پرداخت و با بیان اینکه هفت کلان مسئله و ریز مسئله در بانور اول بود که مورد توجه قرار گرفت، افزود: بانوان پایتخت محله را مسجد می‌دانند لذا نقش بانوان در محله برجسته و عظیم است که ما پرداختن به آن را مهم می‌دانیم.

در ادامه، زادقاسمی دبیر مهرواره با بیان اینکه ۳۵ هزار بانوی کنش‌گر در مهرواره دوره دوم ما شرکت کردند و هزاران قصه و روایت برای ما ارسال کردند که ۱۲۰ برگزیده ملی را انتخاب کردیم، گفت: دوره سوم مهرواره بانور را از ولادت حضرت زینب (س) تا ولادت حضرت زهرا (س) و در ایام فاطمیه برگزار خواهیم کرد. 

وی رویکرد دور سوم این مهرواره را جهاد تببین و حمایت از جبهه مقاومت دانست و گفت: سومین مهرواره بانور با شعار نهضت رسانه‌ای حمایت از جبهه مقاومت در ۴۰ روز از ایام فاطمیه برگزار خواهد شد و سعی خواهیم کرد با روش جهاد تببین برای اقامه حق بسیج شویم.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار