گروه حماسه و جهاد دفاعپرس - حامد افروغ؛ با پیروزی انقلاب اسلامی، سیطره آمریکا بر غرب آسیا از بین رفت و مستکبرین چاره را در سرنگونی انقلاب اسلامی یافتند. جاسوسی از ایران در سفارت آمریکا به نفع دشمنان داخلی و خارجی، تجهیز و پشتیبانی از منافقین و جداییطلبان مرزی، حمایت از ترورهای کور یا هدفمندی که به تضعیف حاکمیت انقلاب منجر شود و در نهایت تحریم اقتصادی و تحمیل جنگ نظامی نمونههایی از دسیسههای دشمن بود.
از آنجا که روح سلحشوری ملت ایران همواره در تقابل آشکار با دشمن بیدار شده و مانع از پیشروی آنها میشود، بر دشمنان نیز آشکار شد که تقابل با ملت ایران باید از حالت رویارویی مستقیم خارج شود؛ لذا جنگ نظامی اطلاعاتی، اولویت خود را به جنگ اقتصادی داد. با تقویت جنگ اقتصادی علیه ایران، شریانهای حیاتی کشور هر روز بیشتر و دقیقتر آز قبل شناسایی و مورد حمله قرار گرفت؛ به طوریکه امروز حتی افراد جز هم مورد تحریم قرار میگیرند.
کاهش قدرت خرید، سقوط ارزش پول ملی، وقوع اختلاسها و دزدیهای ریز و درشت، انتصابهای فامیلی اغلب ناکارآمد و مواردی از این دست نیز مانند لبه دیگر قیچی جنگ اقتصادی، به جان ملت ایران افتاد. در این اثنی ضعف دولت در دهه نود در مدیریت مسئولان و وابستگان آنها میدان را برای تفکرات لیبرالی و نئولببرالی که مانند زالویی با مکیدن شیره جان طبقات پایین ارتزاق میکند، باز کرد تا نبض بازارها و گلوگاههای اقتصادی را در دست گرفته و در راستای اهداف دنیاطلبانه خود بالا و پایین کند.
بازی با سرمایههای مردم در بورس، فروش خدمات خام داخلی به بازار با قیمت دلار و پرداخت دستمزدها بر مبنای ریال، گرانسازی خدمات اساسی مانند ارائه آب، برق، جاز، بنزین با بهانه ناترازی و عدم جدیت در برخورد با قاچاق مثل قاچاق بنزین نمونههای روشنی از بازی مکتب لیبرالیسم با شریانهای اقتصادی مردم است. در این میان با پیروزی انقلاب اسلامی که درها به روی ملت ایران باز شد، رسانهها نفوذ و گسترش زیاد و البته بدون نظارتی پیدا کردند که اغلب به دست همان کلا سرمایهداران مدیریت شده و میشوند تا ضمن فشار بر جیب مردم، روان آنها را نیز در اختیار بگیرند.
انداختن مشکلات اقتصادی به گردن باورها و روحیه سلحشوری ملت و ایستادگی آنها بر آرمانهای انقلاب اسلامی و همنوایی با استکبار در آنرمال (غیرطبیعی) خواندن ایران، تغییر جای ظالم و مظلوم در نگاه افکار عمومی از دیگر اقدامات آنها جهت سوار شدن بر جنگ اقتصادی به نفع دشمن بود. با انباشت ثروت در دست عدهای خاص که سرشار از روابط و نفوذ در حکومت هستند و تضعیف روز به روز قدرت اقتصادی مردم، کمکم این نگاه سیطره یافت که ایراد از ماست که بر ماست! لذا با اوج گرفتن تبعیضات اجتماعی و عدم مدیریت صحیح جامعه از سوی مسئولین امر، سرمایه اجتماعی تضعیف و روز به روز بر شکاف طبقاتی افزوده شد.
اما غرض از یادآوری مطالب بالا این است که در وضعیت جنگی فعلی، آنچه که ضروری مینماید اقدام عملی برای درک ملت ایران و کم کردن از بار مشکلات اقتصادی آنهاست؛ همچنان که انقلاب اسلامی به مدد نگاه متعالی که به مردم و جامعه دارد در دوران جنگ تحمیلی توانسته بود اقتصاد را بهتر از امروز مدیریت کند.
امروز، اما دشمن در فریبی بزرگ به کمک رسانههایش خود را ناجی ملت معرفی کرده و مسئولیت تحریمها و نابسامانیها را به گردن حکومت میاندازد و با بمباران اذهان مردم سعی در استحاله فکری آنها دارد. اصرار بر بیقیدی ملت و در هم شکستن حریمها برای ایجاد شادی در مردمی که از همه طرف مورد هجوم دشمن هستند نیز یکی دیگر از ضربههایی است که توسط برخی فاسدین در حوزه فرهنگ دنبال شده و بر تخریب داشتههای فرهنگی کشور بیش از قبل تمرکز میکند.
در چنین وانفسایی عقبه فکری جامعه برای کمک به وعدههای صادق خالی شده و دشمن را به طمع بیشتر برای ضربههای جدیتر میاندازد. این البته باور کردنی نیست وقتی همه مسئولان دائما بر جنگ اقتصادی صحه میگذارند، دستمزد قشر بزرگی از جامعه در حداقلترین حالت ممکن پرداخت شده و در اغلب وزارتخانهها در وضعیتی برعکس، دستمزد و مزایا تفاوت فاحش داشته باشد. در همین اوضاع که جوانان برای تشکیل یک زندگی ساده تقلا میکنند و کسی نیست به آنها وام ازدواج بدهد، خبر تخصیص وامهای کلان و بیحساب به کارمندان بانکها چه تاثیری باید روی روحیه مردم و احساس آنها به کشور داشته باشد؟
دولتها که در مواقع انتخابات انواع وعدهها را داده و به هر روش درست یا غلطی دست و پا میزنند تا خود را به مردم بقبولانند، چه پاسخی برای مردم دارند تا آنها را که در انواع جنگهای نرم و سخت و اقتصادی و نظامی و ... زیر بمباران دشمن هستند یاری برسانند؟ مدیریت کاریکاتوری کشور توسط دولتها مردم را در دوگانگی و بعضا چند گانگی گرفتار کرده است.
مدیریت کشور در بخشهای نظامی توانسته خود را به مردم ثابت کند. اینکه پس از ۴۵ سال تحریم و تعدی دشمن، جوانان کشور توانستهاند علاوه بر غلبه کردن بر کمبودها، سلاحهایی بسازند که امروز دشمن از وحشت آنها به التماس افتاده تا شاید بتواند ایران را از وعده صادق سوم منصرف ساخته یا از شدت آن بکاهد، حاکی از آن است که آرمانهای انقلاب اسلامی و منویات رهبری انقلاب هنوز کارآمدترین و موثرترین راه برای اداره کشور هستند.
خودروی «طوفان» ساخت وزارت دفاع
اقتصاد ایران در پس پرده توسط کسانی اداره میشود که در طول چند دهه سیطره بر اقتصاد نتوانستهاند باعث سربلندی مردم شوند. فرزندان ملت در بخش نظامی هر روز افتخاری جدید رونمایی میکنند. مثلا وقتی دولتها هنوز نتوانستهاند یک خودروی کارآمد به مردم بدهند و هر روز با انداختن ارابههای مرگ خود جان بسیاری را غیرمستقیم میگیرند، فرزندان ملت در حوزه دفاعی توانستهاند خودروی «طوفان» را بسازند. در شرایطی که هنوز دولتهایمان با تمام ادعاهای بزرگشان نتوانستهاند یک اینترنت با کیفیت و کارآمد به مردم تحویل بدهند فرزندان ملت در حوزه دفاعی توانستهاند انواع ماهوارههای بومی و ایرانی را به فضا پرتاب کنند و از آن بالا با کیفیتی بهروز و مثالزدنی جغرافیای کشور را رصد کنند.
ماهواره «هدهد» و «کوثر»
امروز که رییس محترم جمهور و وزیر محترم خارجه تمامقد در حمایت از عزت و شرف ملت ایران ایستاده و در حوزه سیاست خارجی همان راهی را در پیش گرفتهاند که شهدای جمهور گرفته بودند، ضروری است تا با مدیریت درست اقتصاد حمایت خود را کامل کرده و دل ملت را به تدابیر درستشان گرم کنند.
گرانسازی خدمات و پایین نگه داشتن دستمزدها، عدم برخورد قاطع با مفسدین و خطاکاری مسئولان باید چاره جویی شود. اینکه مردم با وجود همه مشکلات و انتقادات پای کار نظام ایستاده و دولتی را بر سر کار آوردهاند، یعنی امید دارند تا کارشناسان و متخصصان کاربلد و امین بتوانند قطار اقتصاد را به ریل عدالت و انصاف و مدیریت صحیح برگردانند.
انتهای پیام/ 112