به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، چهارمین نشست تخصصی زنان و پدافند غیرعامل با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، صاحبنظران و بانوان فعال پدافند غیرعامل در سطوح دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی، در سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد.
سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، طی سخنانی در این همایش اظهار داشت: این رویداد که همزمان با ایام نکوداشت پدافند غیرعامل برگزار میشود، بهمنظور تحلیل و بررسی نقش زنان در دفاع از کشور و انقلاب اسلامی ترتیب داده شده است.
سردار جلالی ضمن اشاره به اهمیت نقش بانوان در پدافند غیرعامل، بر ضرورت شناخت تهدیدات نوین و آمادگی در مقابل آنها تأکید کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلاب در هر دو عرصه دفاع نظامی و غیرنظامی، وظیفه مشترکی بین مردان و زنان است و همه باید با دقت و بصیرت در این حوزه ایفای نقش کنند، به تبیین چالشها و تهدیدات امروزی که کشور با آن مواجه است، پرداخت.
وی با بیان اینکه در همه عرصههای پدافند غیرعامل (که نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است) نیازمند توسعه علمی هستیم، افزود: در این میان به جز چند عرصه محدود در بقیه عرصهها که در حوزههای دانشی، علمی و فناورانه قرار داشته و نیازمند استمرار، ابتکار و نبوغ است، هیچ تفاوتی بین فعالیت زنان و مردم وجود ندارد.
سردار جلالی با بیان اینکه پدافند غیرعامل و حوزههای علمی، ارتباط عمیقی وجود دارد، متذکر شد: بخش عمدهای از تهدیدات نوین، رویکردی فناورانه دارد؛ بنابراین مقابله با آن نیز نیازمند بهرهمندی از علم و دانش نوین است و پدافند غیرعامل باید در این میان نقش پیشران را ایفا کند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت پیچیده و جدید تهدیدات دشمنان، زنان در این عرصه نقش کلیدی دارند.
وی با بیان اینکه با بروز تهدیدات در حوزههای زیستی، سایبری، اقتصادی و مانند آن، پدافند غیرعامل بهعنوان رویکردی جامع در مواجهه با این تهدیدات، به بانوان امکان میدهد که بدون نیاز به تجهیزات نظامی، در مقابله با تهدیدات نقش مؤثری داشته باشند، تأکید کرد: توانمندسازی و آموزش بانوان در این حوزهها از ضرورتهاست و بانوان میتوانند در ارتقای تابآوری جامعه و حفظ پایداری ملی، نقشآفرینی کنند.
سردار جلالی اضافه کرد: از اینرو، بهعنوان یک وظیفه ملی و اجتماعی، ضروری است که الگوهای مدرن دفاعی مبتنی بر پدافند غیرعامل و متناسب با نقش زنان شناسایی و تبیین شوند؛ این الگوها میتوانند در جهت تقویت و آموزش بانوان برای مواجهه با چالشهای مختلف اجتماعی و فرهنگی به کار گرفته شوند و به آنها کمک کنند تا در مواقع بحرانی بهعنوان ستونهای مستحکم خانواده و جامعه ایفای نقش کنند.
در پایان این نشست نیز با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، حجتالاسلام والمسلمین «رضایی» رئیس عقیدتی سیاسی سازمان پدافند غیرعامل کشور، حجتالاسلام والمسلمین «ماندگاری» استاد حوزههای علمیه و «مهناز طهرانی» مدیرکل علوم تحقیقات و فناوری سازمان پدافند غیرعامل از بانوان فعال در عرصه پدافند غیرعامل تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/ 200