به گزارش دفاعپرس از سنندج، حجتالاسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی»، نماینده ولی فقیه در کردستان، در ششمین همایش پیامآور کربلا اسوه ایثار که به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب(سلاماللهعلیها) برگزار شد، به تبیین تأثیر شگرف این شخصیت بزرگ در تاریخ اسلام پرداخت. وی با بیان اینکه این روز فرصتی مغتنم است تا از نقش پرستاران که الهامگرفته از آموزههای ایشان هستند، قدردانی کنیم، تصریح کرد: حضرت زینب(س) نماد وفاداری، استقامت و فداکاری در سختترین شرایط میباشد.
پورذهبی در ادامه، پنج ویژگی بارز حضرت زینب(س) را به عنوان الگوهای زندگی برای زنان و مردان مطرح کرد و گفت: نجابت، استقامت، علم، صبر و شجاعت در زمره این خصوصیات قرار دارند که میتواند به ما در پیمودن راه درست یاری رساند.
وی نجابت را به معنای حفظ حرمت و احترام به روح و جسم، و همچنین کنترل نفس و زبان توصیف کرد و افزود: انسان نجیب با خودآگاهی و پرهیز از لغزشها، به نمایندگی از ادب و خودداری درونی و بیرونی، عزت نفس خود را افزایش میدهد.
حجتالاسلام پورذهبی همچنین به صبر و استقامت حضرت زینب(س) و حضرت زهرا(س) در برابر مصائب و چالشهای زندگی اشاره کرد و بیان کرد: این استقامت به معنای پایداری و مقاومت در برابر مشکلات و ناملایمات زندگی است که در جنبههای مختلف اقتصادی، دینی و اخلاقی نمایان میشود.
وی علم را عاملی تعیینکننده در رسیدن به اهداف بزرگ دانست و اظهار کرد: بدون دانش و آگاهی، دستیابی به موفقیت بسیار دشوار میشود. علم نهتنها برای مردان، بلکه برای زنان بهعنوان ابزاری برای پیشرفت و شکوفایی، از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورذهبی در ادامه افزود: صبر در برابر رنجها و توهینها، یکی از خصوصیات بارز حضرت زینب(س) است. توهین و تحقیر گاهی حتی بیشتر از آسیبهای جسمی تأثیر میگذارد؛ بهطوریکه امام خمینی(ره) روزهای سخت تبعید به ترکیه را به عنوان بدترین تجربیات زندگی خود یاد کردند.
نماینده ولی فقیه در کردستان در پایان تأکید کرد: زنان شجاع در شرایط دشوار هرگز سکوت نمیکنند و به دفاع از اعتقادات و ارزشهای خود میپردازند. حضرت زینب(س) با شجاعت در برابر یزید و در جمع مردم به بیان حقایق اقدام کرد و گواهی بر حقانیت اسلام شد.
انتهای پیام/