در نشست تخصصی ادبیات دفاع مقدس مطرح شد؛

کتابی که یک منبع بسیار غنی برای ساخت فیلم و سریال است/ باید سراغ «کتاب های زنده» برویم

رهبر معظم انقلاب درباره این کتاب در تقریظ خود آورده اند: "این کتاب یک منبع بسیار غنی برای ساخت فیلم و سریال و رمان است... روزها و شبهای آبان 86 سطر به سطر مطالعه و نیوشیده ام"
کد خبر: ۷۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳ - 14February 2016

کتابی که یک منبع بسیار غنی برای ساخت فیلم و سریال است/ باید سراغ «کتاب های زنده» برویم

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، نشست تخصصی ادبیات دفاع مقدس، شب گذشته با حضور گلعلی بابایی و ابراهیم زاهدی مطلق دو تن از نویسندگان و کارشناسان حوزه ایثار و شهادت در نمایشگاه کتاب استان قم برگزار شد. گلعلی بابایی طی سخنانی در این نشست، با بیان اینکه من هرچه دارم ازشهدا دارم، گفت: در تالیف و تدوین کتابهای دفاع مقدس، رصد بازخوردها خیلی مهم است.

وی با اشاره به تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب "همپای صاعقه" عنوان کرد: ایشان وقتی کتاب را مطالعه کردند، فرمودند: "این کتاب یک منبع بسیار غنی برای ساخت فیلم و سریال و رمان است... روزها و شبهای آبان 86 سطر به سطر مطالعه و نیوشیده ام"

بابایی با بیان خاطراتی از عکس العمل خانواده های معظم شهدا پس از چاپ کتابهایش، خاطرنشان ساخت: رضایت مندی خانواده ها از اینکه شهیدان شان معرفی و نام آنها زنده می شود، در ادامه روند کار بسیار تاثیر گذار است.

نویسنده مهتاب خین ادامه داد: امروز ادبیات دفاع مقدس یک سروگردن از سایر آثار ادبی کشور بالاتر است و به اصطلاح به آن پهلو می زند کما اینکه در جشنواره های کتاب و یا فیلم، جوایز بالاتر و برتری را به خود اختصاص می دهد.

ابراهیم زاهدی مطلق نیز در این نشست با بیان این نکته که انسان، بهترین موضوع برای خلق یک اثر ادبی و یا نمایشی و تصویری است، گفت: باید بگردیم و یک انسان ویژه و خاص را در زمینه دفاع مقدس پیدا کنیم و شرح زندگی و یا شهادت وی را مکتوب نماییم.

وی زندگی و مبارزات انقلابی و سال های دفاع مقدس مربوط به شهید حسن فرد اسدی از شهدای مخابرات را مثال زد و افزود: دقت این شهید بزرگوار در بیت المال و رعایت نظم و انضباط بسیار بالا و مثال زدنی بود.

زاهدی گفت: امروز تافرصت باقی است باید به سراغ "کتاب های زنده" برویم که همان پدران و مادران شهدا هستند.

در این نشست، همچنین بر اهمیت ثبت خاطرات رزمندگان اسلام و خانواده های معظم شهدا و جلوگیری از دو آفت تحریف و فراموشی در این زمینه، تاکید شد.

محمد رضا اشعری مقدم پیشکسوت دفاع مقدس و معاون ادبیات و انتشارات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم نیز در این نشست گزارش مختصری از آثار منتشر شده در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت ارائه داد.

سردار حق طلب مسئول سازمان مرکزی حفظ آثار دفاع مقدس سپاه و بسیج، سردار ناظری مسئول بخش دفاع مقدس نمایشگاه کتاب، اکبر بختیاری معاون فرهنگی اجتماعی سپاه استان قم، سید مهدی رضویان مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان استان و مهدی عباسی مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس بسیج و سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) نیز در نشست تخصصی دفاع مقدس حضور داشتند.

این نشست با حضور استاندار قم و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تقدیر از غرفه های بعثت لشکر 27 حضرت رسول(ص)، حماسه یاران و شهید کاظمی به عنوان غرفه های برتر دفاع مقدس به پایان رسید.

گلعلی بابایی متولد سال 1339 و کادر لشکر 27 حضرت رسول(ص) است. وی 25 عنوان کتاب تالیف کرده و نویسندگی را از زمان حضور در جبهه با یادداشت برداری شروع نموده است؛ همپای صاعقه و مهتاب خین، نام دو اثر از آثار مشهور و متعدد بابایی در حوزه دفاع مقدس می باشد.

ابراهیم زاهدی مطلق، متولد سال 1340 است. وی آثاری همچون نسل باروت، 10 گفتگو با نویسندگان، زندگی شهید دستواره و تسبیح و بولدوزر و بسیاری کتاب های دیگر را در کارنامه خود دارد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار