به گزارش خبرنگار دفاعپرس از فارس، استاندار فارس در این جلسه با اشاره بر اینکه وقتی انتخاباتی برگزار و مسئولیتها منتقل میشود، تغییر در پستهای سیاسی امری طبیعیاست، گفت: نباید به بهانه تغییر دولتها از صدر تا ذیل در ساختار اجرایی تغییر ایجاد کنیم چرا که معتقدم برای تربیت یک مدیر هزینههای بسیاری صرف میشود و گاهی زمان و تاریخی باید بگذرد تا مدیری تربیت شود؛ پس باید از مدیران متدین، فساد ستیز، با انگیزه و معتقد به گفتمان دولت چهاردهم برای توسعه استان استفاده میشود.
او به آیه ۱۴۰ سوره شریفه آل عمران اشاره کرد و گفت: چرخش در قدرت و تصدی مناصب از خصوصیات زندگی بشری است کما اینکه تغییر در پستهای سیاسی امری طبیعی به نظر میرسد. همه ما نسبت به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران و شهدا متعهد هستیم پس نباید به سبب تغییرات در مسئولیتها، کندی و توقف در امور حادث شود.
امیری از خدمات ارزنده دکتر قزل سفلی و آقای خازن قدردانی کرد و گفت: هر دو برادر عزیز ما تا لحظات آخر به فعالیتها ادامه دادند که قابل تقدیر است و البته انتظار نیز همین بوده است.
نماینده عالی دولت در فارس در بخش دیگر سخنان خود افزود: دست به کار هیجانی و شتاب زده نمیزنیم و پس از بررسیهای کافی و اقدامات کارشناسی تغییرات لازم صورت میپذیرد.
او اقدامات شتاب زده در تغییرات افراد را غیر منطقی، غیر عقلانی و غیر شرعی دانست و تصریح کرد: به تدریج، پس از فراهم شدن بسترهای لازم و بعد از بررسیهای کارشناسی تغییرات صورت میگیرد.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه کار باید بر اساس قانون و مقررات انجام شود، گفت: از بنده که دانش آموخته حقوف هستم توقع کار غیرقانونی غیر منطقی است؛ در بکار گرفتن افراد باید کاملا سازوکارهای حقوقی و اداری رعایت شود.
او با بیان اینکه با گروههای مختلف دیدار داشته و در نشستهای متعدد، شرایط را تبیین کرده و مدل مدیریتی خود را بدون روتوش، ارائه کرده است، حرکات سینوسی را برای مدیران جمهوری اسلامی مضر عنوان کرد و گفت: رفتار مدیر باید قابل پیش بینی باشد و در چارچوب قواعد کار کند تا دیگران دچار آشوب ذهنی نشوند.
امیری با اشاره به برخی از قواعد و اصول فقهی اظهار داشت: شارع مقدس نخواسته بندگان در شک و تردید باشند و دچار ناآرامیهای روحی و روانی شوند لذا حرکات سینوسی و ناگهانی منجر به سرگردانی ذینفعان و توقف توسعه خواهد شد.
استاندار فارس در ادامه فواید آرامش استان را در افزایش سرمایهگذاری و رونق گردشگری و توسعه فارس عنوان کرد و حاکمیت قانون را برای رسیدن به احساس آرامش عمومی یک ضرورت دانست و بر احساس ارزشمندی، ابتدا در مدیران و سپس تسری آن به شهروندان تاکید کرد و افزود: دنیا با دقیقترین قواعد علمی اداره میشود لذا بر اجرای حاکمیت قانون و افزایش احساس ارزشمندی موکدا تاکید دارم.
او ضمن اعلام اینکه به تصمیمهای عجولانه و شتاب زده اعتقادی ندارد، از تضییع حقوق افراد در اقدامات عجولانه سخن گفت و خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه آغازگر جدیدی نخواهیم بود بلکه اقدامات خوب گذشتگان را ادامه میدهیم؛ همچنین اعلام میکنم که در تقابل سیاسی خیری وجود ندارد پس باید فراجناحی به موضوعات نگاه کرد لذا دست کمک به سمت همه دلسوزان استان دراز میکنم.
امیری در ادامه با اشاره به آیه ۱۸ سوره مبارکه زمر نیز گفت: هر کس که حرف خوبی زد حرفش را میشنویم. به تغییرات اتوبوسی اعتقادی نداریم و معتقدیم استان فارس ظرفیتهای خوبی در حوزه نیروی انسانی دارد.
استاندار فارس خطاب به مدیران جدید استان گفت: پستهای سیاسی نماد دولتها هستند، اما این به معنای این نیست که مدیر نخبه و باهوش و متدینی را کاملاً کنار بگذاریم؛ اگر مدیری جابجا میشود باید شئوناتش حفظ و حرمت و احترام وی کاملاً رعایت شود. در آموزههای اسلامی کرامتهای ذاتی انسانی مهم هستند پس قدر و منزلت خدمتگزاران جمهوری اسلامی ایران باید در تغییرات حتماً رعایت شود.
امیری با برشمردن ویژگیهای مدیر اسلامی و بیان طیفی از ویژگیهای یک مدیر توانمند بر توجه به برتری فضیلتهای انسانی مدیران تاکید کرد و افزود: به فرمایش معصومین یکی از دلایل زوال حکومتها تسلط اراذل بر افاضل است پس باید در انتصاب مدیران علاوه بر توانمندیهای مدیریتی فضیلتهای انسانی نیز مد نظر قرار گیرد.
او افزود: ابلاغ مدیریت به تنهایی صلاحیت نمیآورد بلکه ویژگیهای دیگری باید مد نظر باشد و از افراد شایسته و برتر برای مناسب مدیریتی استفاده شود.
استاندار فارس بر توجه به استفاده از ظرفیت بانوان و جوانان تاکید کرد و گفت: بخشداران حتماً از بدنه وزارت کشور انتخاب شوند و به نحوی منصوب شوند که حداقل ۲۰ سال برای نظام خدمت کنند؛ متوسط سن فرمانداران نیز باید ده سال کاهش یابد.
او با بیان اینکه برای تربیت نیروی انسانی طرحی داریم که به زودی اجرا میشود، گفت: اگر فردی سابقه لازم را ندارد، اما جوان و با انگیزه و متدین است از ابزار آموزش برای کارآمد شدن وی استفاده شود.
امیری خواستار درک وضعیت جوانان شد و افزود: اگرچه بخشهای عالی نظام جای افراد باتجربه است، اما دنبال چهرههای جدید باشید و به جوانان همانند دوران دفاع مقدس میدان دهید.
استاندار فارس در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: رئیس حوزه استاندار علاوه بر اینکه مشاور عالی هست بخشهای مربوط به این حوزه راپیگیری میکند تا در جهت چابکسازی مدیریت استان بتوانیم به کارهای مهم فارس برسیم.
نماینده عالی دولت چهاردهم در استان فارس ضمن اینکه به مدیران خود توصیه کرد با هم هماهنگ باشند، افزود: در ساختار کار میکنم لذا به کار تیمی نیز اعتقاد دارم؛ همپوشانی را در جهت همافزایی بدنه اجرایی استان در نظر داشته باشید.
استاندار فارس در این جلسه ضمن آرزوی توفیق، از زحمات دکتر اسماعیل قزل سفلی معاون پیشین سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری و آقای احسان خازن مدیر کل پیشین حوزه استاندار فارس تقدیر کرد و آقای سید احمد احمدیزاده را بعنوان مشاور عالی و رئیس حوزه استاندار و آقای حجت الله رضایی را به عنوان سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری معرفی کرد.
خدمت به مردم، لازمه احیای سرمایه اجتماعی است
حجت اله رضایی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در این جلسه اظهار داشت: وفاق ملی صرفا یک شعار نیست بلکه برای تمام کسانی که هنر در اداره کشور و خدمت به مردم دارند یک ضرورت است.
او ادامه داد: امروز که در این سنگر فرصت خدمت به مردم به ما محول شده باید بکوشیم تا امید را در جامعه افزایش دهیم.
شکل گیری امنیت با سرمایه گذاری بر حوزه اجتماعی
معاون سابق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس هم، با اشاره به دوره مسئولیت ۱۷ ماهه خود در این سمت گفت: طی این مدت تلاش کردیم که اولویت رویکردمان در این معاونت را اجتماعی، سیاسی و امنیتی قرار دهیم چرا که باور داشتیم که اگر در حوزههای اجتماعی سرمایه سازی کنیم امنیت خود به خود شکل میگیرد.
اسماعیل قزل سفلی، ضمن تاکید بر لزوم صیانت از مدیران حاضر در وسط میدان افزود: میانگین سن خدمتی در استان در سه طیف مدیریتی فرمانداران، معاونین فرمانداران و بخشداران در استان بالای ۵۴ سال بود که امروز این میانگین به کمتر از ۴۳ سال رسیده است.
او، ضمن تاکید بر لزوم جوان سازی بدنه دولت ادامه داد: معتقدیم که میانگین سن بخشداران استان هم باید کمتر از ۳۰ سال و بین ۲۵ تا ۳۰ سال باشد.
انتهای پیام/